Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hard truck turkey ile ilgii soru

Hard truck turkey ile ilgii soru

Similar threads

Şu an hiç bir türk sitesinde bulunmuyor bu oyunun hilesi inanmazsanız arayın Hard Truck: Apocalypse Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hard Truck: Apocalypse Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é tuşuna basın ve bu kodları yazın alttaki kodları parantez içindekileri dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Hard Truck Apocalypse Hilelerini yaparken: 1Kısayola gelip sağ tıklayınız 2Özelliklere giriniz 3Hedef bolümünün sonuna bir boşluk ekleyerek consoleyazın C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\htaexeconsole 4Yazdıktan sonra oyuna girin ve bu kodları yazın: Tanrı Modu (her yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Hard Truck Apocalypse Hilelerini yaparken: 1Kısayola gelip sağ tıklayınız 2Özelliklere giriniz 3Hedef bolümünün sonuna bir boşluk ekleyerek consoleyazın C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\htaexeconsole 4Yazdıktan sonra tamam deyip oyuna girin ve bu kodları yazın: Tanrı Modu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
merhaba arkadaşalr ben hard truck apoclaypse oynarken şu hatayı alıyorum lütfen yardım edin lütfen ! REsim Link:http:hizliresimcom68dXb7
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt