Profösör
Super Mod
- Katılım
- Ocak 11, 2022
- Mesajlar
- 3,752
- Etkileşim
- 29
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Konum
- Rusya
- Web sitesi
- bilgilihocam.com
- F-D Coin
- 125
Hardal, sari çiçek açan bir bitkidir. Birçok farklı türü olmasına rağmen 3 türünden baharat hazırlanır ve kullanılır. Tohumundan baharat yapılan hardallar: Beyaz, siyah ve kırmızı hardal dır Kırmızı hardalın diğer bir adı da Hint hardalı dır.
Hardal birçok ülkede baharat olarak kullanılsa bile, ülkemizde pek fazla baharat olarak kullanılmaz. Türkiye’de hardal sos olarak bilinir ve tüketilir. Mayonez ve ketçap gibi soslara nazaran daha az bilinir. Ama en az onlar kadar lezzetli güzel bir tada sahiptir.
Üzerimize damlaması sonucu sarim si bir leke oluşturur. Lekenin kurumadan temizlemesi gerekmektedir. Hardal lekesini çıkarmak için size bir öneri:
Hardal birçok ülkede baharat olarak kullanılsa bile, ülkemizde pek fazla baharat olarak kullanılmaz. Türkiye’de hardal sos olarak bilinir ve tüketilir. Mayonez ve ketçap gibi soslara nazaran daha az bilinir. Ama en az onlar kadar lezzetli güzel bir tada sahiptir.
Üzerimize damlaması sonucu sarim si bir leke oluşturur. Lekenin kurumadan temizlemesi gerekmektedir. Hardal lekesini çıkarmak için size bir öneri: