Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

harddisk cinneti geçirmek üzereyim bi bakarmısınız (her yoruma +rep )

harddisk cinneti geçirmek üzereyim bi bakarmısınız (her yoruma +rep )
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben bigün harddisk aldım eve geldim bi taktım eskisi silindi (1)
34 ay sonra yeni hdd arızalandı verdim garantiye yenisini verdiler ondan 12 ay sonrada eski hdd arızalandı
eski hdd yi dün tarttım hd tune adlı programa 1 tane kırmızı kutucuk damaged yazıo heralde türkçesi sizlere ömür demek
bugün windows çöktü tekrar format attım programları faln kurdum kapattım sonra açtım açılmadı dedim bi hdd leri çıkartıp takayım ,takmaz olaydım eski (arızalı) hdd nin o elektrik gelen fişini takmayı unuttmuşum bi açtım format atcaktım işte kura geldim baktım eskisini göstermiyo farkettim ki elektrik kablosunu takmamışım neyse taktım bi baktım eski hdd den herşeyim yine silinmiş (2)
şimdi bunun sebebi fişi takmamammı yoksam başka bişeymi bi ihtimal anakat beni sırtımdanmı vuruyo acaba neden olabilir bu hdd lerin ikide bir arızalanması
not : eski hdd şuan çalışıyo ama ne zamana kadar götürür bilmiyorum ve windows esk hdd ye kurulu

858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt