Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

harddiskte sorun var sanırım!!!

harddiskte sorun var sanırım!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
win xp cd si cd romda olduğu zaman hiç sormadan kur a geçiyor hani kurmak için bi tuşa basın der ya öyle bişey sormuyor cd olmadığı zamanda boot failer disk falan deyip hata veriyor boot ayarlarını harddiske getirmeme rağmen her seferinde bu sorun var harddisk mi bozuldu acaba bios ayarlarında sorun olduğunu zannetmiyorum ilk başta hiç sormadan başladı kurmaya devam ettim biçimlendirip dosyaları kopyaladıktan sonra 15 saniye içinde yeniden başlatılacak diyor ya o yeniden başlamada tekrar en baştan kur çıkıyor her seferinde

Similar threads

Missing operating Missing operating sistem hatası Vista DVD 'si ile sistemi başlatın ve kurtarma konsoluna gecerek aşağıdaki komutları teker teker verin bootrecexe fixmbr bootrecexe fixboot bootrecexe rebuildbcd Alttada genel bir bilgi var işte dikkat et bioslardan bazı ozelikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Windows 7 Format atma Windows 7 Format atma Bu anlatacağımız bilgisayar formatlama windows 7 ve vista icin olsa bile formatlama mantığı aşağı yukarı butun işletim sistemlerinde aynıdır Sadece windows 7 değil butun formatlama işlemlerinde oncelikle bilgisayarınızı cd den boot etmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Merhaba arkadaşlar, Hepimizde biliyoruz ki yeni bir bilgisayar toplayacak olan arkadaşlar alıcağı parçaların en iyisini almak isterler Bende bu mantıkla bana göre fiyatı en uygun ve en yüksek seviyede performans alabileceğim parçaları topladım Bu parçalardan olmazsa olmazlardan biriside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bilgisayara Format Atma Bu yazıyı okuduğunuza göre bilgisayarınız yavaşlamış demektir ve en kolay yoldan bilgisayara format atma derdindesiniz. Bizde bu işlemi size gösterme peşindeyiz. Bunun için yazının sonunda kesinlikle bilgisayara format atabileceksiniz. Bunun sözünü vererek rehberimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
343
Unmountable Boot Volume Unmountable Boot Volume Hatası Unmountable Boot Volume Hatası Nedir ? Windows XP'ye yükseltme sırasında bilgisayarınızı ilk her yerde başlattığınızda ya da Windows XP'yi başlattığınızda aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: DUR 0x000000ED...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt