Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hareketleri Değişti?

Hareketleri Değişti?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçenlerde Demiştim bana yakınlaştı diye bunun arkadaşca olduğunu düşündüm(hala belirlenmiş adalet yok) sonra takriben 1 hafta aşırı bana uzaktı sessizdi moralini bişiyin bozduğunu öğrendim yeniden bu hafta yakınlaştık yanıma oturmaya başladı normalde ben eve giderkn benle gelmezdi benle gelmeye başladı msnde girdiğim an yazmaya başlamazdı hemen yazmaya başladı hatta simit almıştı ben isteksizce kutup 2 ye bölüp verdi bu çok artı oldu dedim olsun dedi ve bu aralar fazla yakınlaştığını hissettim kız önemli değişik birşey açıkcası yani ne yapıcağı belirli olmuyor ondanda bana cana yakın mı yaklaşıyor sevgili elde etmek içinmi kestiremedim sizce ne olrk düşünüyor bu aralar el temasımızda arttı ne bilim telefonunu cebime koymaya başladı ancak kimseye vermiyo bir tek bana ne bilim küpe tak fazla uygu sana dedi saçını böyle kestir hoş filan dedi vsvs yani salak oldum desem yeridir davranışları ara sıra değişiyor 1 hafta benden uzaktı herkesten uzaktı bir olaydan nedeniyle ama o durum ney bilmiyorum Sevgilisi değil ve herhangi bir erkek arkadaşı ile mesajlaşmıyor çünkü telefon bende derslerde cebimde sizce nasıl düşünüyor

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt