Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hareketli gif dosyaları oluşturmak istiyorum

Hareketli gif dosyaları oluşturmak istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
Web sitemde göstermek için hareketli gif dosyaları yaratmak istiyorum Bunu nasıl yapabilirim?

ÇÖZÜM:
Hareketli gif sıralamak için en elverişli yazılımlardan biri Ulead Gif Animator 50'dır Ulead Systems adresinden indirebileceğiniz bu yazılım, yalnızca hareketli gif hazırlamakla sınırlı yok Bu araçla düzenlenebilecek ve web sayfalarında kullanılabilecek animasyonlar için desteklenen biçimler aralarında exe dosyaları, avi ve Flash da bulunuyor *

Similar threads

SORUN: Web sitemde kullanmak icin hareketli gif dosyaları yaratmak istiyorum Bunu nasıl yapabilirim? COZUM: Hareketli gif hazırlamak icin en kullanışlı yazılımlardan biri Ulead Gif Animator 50'dır Ulead Systems adresinden indirebileceğiniz bu yazılım, sadece hareketli gif hazırlamakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
ASF (Advanced Streaming Format) : Microsoftun üçüncü nesil CODECler ile sıkıştırılmış ses veveya video görüntüleridir Windows Media Player,Winamp,BSPlayer,DivX Player gibi ortam yürütücüleriyle çalıştırılabilir ASP (Active Server Page) : Spiker tarafında operasyon gören proglamlama dili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
ASF (Advanced Streaming Format) : Microsoftun ucuncu nesil CODECler ile sıkıştırılmış ses veveya video goruntuleridir Windows Media Player,Winamp,BSPlayer,DivX Player gibi ortam yurutuculeriyle calıştırılabilir ASP (Active Server Page) : Sunucu tarafında işlem goren proglamlama dili ASPnin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,872Kullanıcılar
Kader45679Son üye
Üst Alt