Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hareketli GIF yapmak istiyorum yokmu yardım edecek biri ?

Hareketli GIF yapmak istiyorum yokmu yardım edecek biri ?
0
214

Similar threads

SORUN: Web sitemde kullanmak icin hareketli gif dosyaları yaratmak istiyorum Bunu nasıl yapabilirim? COZUM: Hareketli gif hazırlamak icin en kullanışlı yazılımlardan biri Ulead Gif Animator 50'dır Ulead Systems adresinden indirebileceğiniz bu yazılım, sadece hareketli gif hazırlamakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
SORUN: Web sitemde göstermek için hareketli gif dosyaları yaratmak istiyorum Bunu nasıl yapabilirim? ÇÖZÜM: Hareketli gif sıralamak için en elverişli yazılımlardan biri Ulead Gif Animator 50'dır Ulead Systems adresinden indirebileceğiniz bu yazılım, yalnızca hareketli gif hazırlamakla sınırlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Instagram’da Hareketli Resim (Gif) Nasıl Paylaşılır ? En popüler sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Instagram vasıtası ile resim ya da bir video paylaşmak oldukça kolaydır Buna rağmen birkaç farklı resmin bir araya getirilmesi yoluyla ya da herhangi bir videonun içinden kısa süreli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hareketli Resim Yapma Siteleri Hareketli resimlerinizi oluşturmanın pek cok yolu var Bunlar icin ozel uretilmiş programların( easy gif animator gibi) yanında hareketli gif yapmayı online olarak sağlayan siteler de var Make a gif sitesi bunlardan biri Make a gif sitesine girip ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hareketli Fotoğraf Yapma Siteleri Hareketli resimlerinizi oluşturmanın o kadar çok yolu var Bunlar için özel üretilmiş programların( easy gif animatör gibi) yanında hareketli gif yapmayı online olarak sağlayan siteler de var Make a gif sitesi bunlardan biri Make a gif sitesine girip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt