Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

harici ekran kartları hk.

harici ekran kartları hk.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
harddiskler 3,5boyutlarındayken önce 2,5sonra ise daha da küçük boyutlarda artık (örneğin m2 ssdler) direk anakart üzerinden de bağlanabiliyorhal böyle olunca (harici) ekran kartlarında neden bir küçülme olmuyor ya da var ben mi bilmiyorum?

Similar threads

harddiskler 3,5boyutlarındayken önce 2,5sonra ise daha da küçük boyutlarda artık (örneğin m2 ssdler) direk anakart üzerinden de bağlanabiliyorhal böyle olunca (harici) ekran kartlarında neden bir küçülme olmuyor ya da var ben mi bilmiyorum?
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Harici Ekran Kartı Nedir? Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ekran kartları, insanların hayatlarına girdi. Bu donanım, bilgisayarda yapılan işlemler ile ekran arasında köprü görevi görüyor diyebiliriz. Yani bilindiği gibi kullanıcılar işlemci yardımıyla bilgisayarlarında bazı işlemler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Anakart Nedir? Ana kart, fiberglast tan yapılmış, üzerinde bakır yolların bulunduğu, genellikle koyu yesil bir levhadır Ana kart üzerinde , mikro işlemci,bellek,genişleme yuvaları,BIOS ve diger yardımcı devreler yer almaktadırYardımcı devrelere örnek sistem saatidir Bütün kartların anası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt