iltasyazilim
FD Üye
Harika Browni Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için:
*2 tane yumurta
*Yarım margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı şeker
*3 yemek kaşığı kakao
*Aldığı kadar un
*kabartma tozu
*Vanilya
Şerbeti için :
*15 su bardağı şeker
*2 su bardağı su
Üzeri için :
*1 tane tablet çikolata
*Ceviz
Harika Browni Kurabiye Tarifi Yapılışı
İlk önce şerbeti yapıp soğutuyoruz Daha sonra yumurtaları şeker ile iyice çırpıyoruz Sana yağı ve sıvı yağını da ekliyoruz Daha sonra kakao ekliyoruz Un kabartma tozu ve vanilya koyduktan sonra normal kurabiye hamuru yumuşaklığında hamur oluşturuyoruz Ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayıp yağlanmış tepsiye koyuyoruz 180 derece fırında pişiriyoruz Daha sonra soğumuş şerbeti kurabiyelerin üzerine döküyoruz Kurabiyelerin sıcak olması lazım Dinlendikten sonra benmari usulü çikolatamızı üzerine gezdirip isteğe bağlı ben ceviz kullandım döküyoruz Afiyet olsun
*2 tane yumurta
*Yarım margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı şeker
*3 yemek kaşığı kakao
*Aldığı kadar un
*kabartma tozu
*Vanilya
Şerbeti için :
*15 su bardağı şeker
*2 su bardağı su
Üzeri için :
*1 tane tablet çikolata
*Ceviz
Harika Browni Kurabiye Tarifi Yapılışı
İlk önce şerbeti yapıp soğutuyoruz Daha sonra yumurtaları şeker ile iyice çırpıyoruz Sana yağı ve sıvı yağını da ekliyoruz Daha sonra kakao ekliyoruz Un kabartma tozu ve vanilya koyduktan sonra normal kurabiye hamuru yumuşaklığında hamur oluşturuyoruz Ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayıp yağlanmış tepsiye koyuyoruz 180 derece fırında pişiriyoruz Daha sonra soğumuş şerbeti kurabiyelerin üzerine döküyoruz Kurabiyelerin sıcak olması lazım Dinlendikten sonra benmari usulü çikolatamızı üzerine gezdirip isteğe bağlı ben ceviz kullandım döküyoruz Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.