Fantastik Romantik Mesajlar 2019 Bu konu en güzel romantik mesajlar 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sevdiğiniz insana dünyanın en güzel cümlelerini düzenlemek, ne hoş sözlerle onu şımartmak isteyebilirsiniz Fakat öyle anlar kazanç fakat ağzınızdan tek sözcük laf çıkmaz, tıkanıp kalırsınız İşte bu noktada yardımınıza eksik daha sonra paylaşacağımız harika romantik mesajlar yetişebilir Derhal birini seçin ve sevdiğinize yollayın 1549099201 1549099201 harikaromantikmesajlar20195c5560c5bc9caharikaromantikmesajlar20195c5560c5bc9ca harikaromantikmesajlar20195c5560c5bc9ca Dünyan böylece bir kararsin fakat, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun Hoşuna Gitmek ölmektir kendimce , ben de sevmistim ölmeden önce Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer ağıt olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun Ne varsa aradıgım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende bütün umutlar,sende tüm duygularBeni sende arama,ben bundan böyle senin olmuşum Evlenmeden önce gözlerini dört aç, evlendikten sonradan ise sanki kapalı tut Bir gün bir rüzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla Dünyan böylece bir kararsin fakat, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun Sevmek ölmektir kendimce , ben de sevmistim ölmeden önce Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer ağlama olursun, Kimbilir olur ya bir gün, Beyaz giyer benim olursun Gözlerin Çay,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken Ipler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üzerine gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada vefat, ugrunda ölmeye deger gülüm Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üzerine gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim lakin yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' Bir gün bir rüzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir parça sevgi yolla