Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haritayı saklayabileceğin en güvenilir yerin yüreğindir.

Haritayı saklayabileceğin en güvenilir yerin yüreğindir.
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Haritayı saklayabileceğin en güvenilir yerin yüreğindir Dostum, güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak; fakat, arkana bakma Kimin geldiği manâlı değil, kimin gelmediği de Unutma, gezgin değişir, yol değişir, fakat menzil değişmez Yolcuya bakıp, yolunu tanıma Yola bak, yolcuyu teşhis, yolcu hakkındaki kıymet hükmünü ona göre ver Vahim olan, yolun yolcusuz olması yok; Ana vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır; Yolsuz, amaçsız, yararsız, şaşkın, hercai ve seyyal “En içten yol: en dikensiz yoldur diyenler seni aldatıyorlar Onlar, karanlık evlerinde kaybettiklerini sokak lambasının aşağı arayan şaşkınlardır Aldırma… Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir Dikenine katlanmaktan söz edenler, aşıkmış gibi davrananlardır Reel aşık olanlarsa, dikenini de sever Dostum, yollar yürümek içindir Lakin, şu gerçeği de hiç unutma: Yürümekle varılmaz, ama varanlar yürüyenlerdir Yol her tarafında; yola çıkıp da yürümeyenleri, Yola oturup, gelengeçenin ayağına çelme takanları, Yoldan metafizik uyuşturucularla keyif çatanları, Tel örgülerle çevirdiği yolu kendisine zindan edip volta atanları, Maratona 100 metre koşucusu gibi çabuk gidip, 50 metrede yola yatanları, Yürüyüşün uzun ve yolun zahmetli olduğunu görünce, gezi üzerine baskı atanları, Yürümeyi bırakıp, yolgezgin ve menzil üzerine kalem oynatanları, Ayağına batan tek bir dikenin faturasını çıkarıp, ömür boyu tafra satanları, Beyaz atlı kurtarıcıyı gözlemek için ufka bakıp bakıp dağıtanları, Hatalı kılavuzlara kızıp yolu satanları göreceksin Aldırma, yürü Göğsüne yüreğinden başka muska takma Vahiy haritan, Nebi kılavuzun, Zihin pusulan, İman sermayen, Amel azığın, Sevgi yakıtın, Ahlâk karakterin, Nezaket aksesuarın, Merhamet sıfatın, Şeref ve izzet adın olsun Içten yol: İnsanların çoğunun gittiği yol değildir, düşünen öz fikir sahiplerinin yoludur Yolda vereceğin her molayı öz tenkit durağında vermelisin Unutma, tevbe özeleştiridir Her molada yolda olup olmadığını, yürümen gereken menzil istikametinde yürüyüp yürümediğini kontrol etmen, pişman olmaman için elzemdir Istikamet tayini çoğu kez zorunlu olabilir “Haritayı saklayabileceğin en güvenilir yerin yüreğindir alıntıdır