Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HarmonyOS Yüklü Akıllı Telefon Elimizde: Huawei Nova 9

HarmonyOS Yüklü Akıllı Telefon Elimizde: Huawei Nova 9
0
45

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
harmonyos-yuklu-akilli-telefon-elimizde-huawei-nova-9-video-1634827707.png

Huawei Nova 9 özellikleri, fiyatı ve görüşlerimizin yer aldığı ön inceleme videomuz yayında. Huawei yeni akıllı telefon modelini Viyana’da düzenlediği etkinlikte tanıttı. Bizler de Viyana’ya giderek akıllı telefonu tanıtıldıktan hemen sonra yerinde sizin için inceledik. Keyifli seyirler!

Türkiye’de satışa çıkacak olan Huawei Nova 9 kamera tasarımı ile dikkatleri topluyor. Cihazın ana kamerası 50 MP çözünürlüğe sahip. Videomuz içerisinden Huawei Nova 9 hakkındaki tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Similar threads

ABD ambargosu nedeniyle kendi işletim sistemini geliştiren Huawei, HarmonyOS’in yeni sürümünü kullanıcılara sunmak için hazırlıklara devam ediyor. Şirket, HarmonyOS 3 sürümünün tanıtım tarihini açıkladı. HarmonyOS 3 tanıtım tarihi belli oldu Huawei’nin HarmonyOS 3 ile birlikte nesnelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Huawei, Çin devletiyle doğrudan bağlantısı olduğu ve ABD güvenliğini tehdit ettiği gerekçesiyle 2019 yılında kara listeye alındı. Hemen hemen boy gösterdiği tüm alanlardaki pazar payını rakip üreticilere kaptıran şirket, bu süreçte ABD’ye olan bağlılığını minimuma indirmek için HarmonyOS gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
ShiftDelete.Net olarak akıllı telefon incelemelerimize Huawei Nova 5T inceleme ile devam ediyoruz. Huawei Nova 5T özellikleri ve tasarımı ile kullanıcılara diğer telefonlardan farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’de satışa yeni çıkan ve fiyatı ile de uzun süre konuşulmaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Huawei’in orta segmentte cirit atmasını sağlayan nova serisinin yeni nesli tanıtıldı. Çin pazarında epey sevilen bu orta segment ailesi, kutularından HarmonyOS 2 ile çıkıyor. Şirketin yakın zamanda dağıtmaya başladığı HarmonyOS 2 işletim sisteminin ilk orta segment örneklerinden olan Huawei nova...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Geçtiğimiz ay, RTE-AL00 model numarasına sahip bir Nova akıllı telefonu, Çin’in TENAA sertifikasyon platformu tarafından onaylandı ve tanıtım tarihi belli oldu. Cihaz ayrıca 3C sertifika sitesinde de görüldü. Bu cihazın Huawei Nova 9 olacağı tahmin ediliyor. Çin pazarında Huawei Nova 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt