iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 paket köftelik bulgur
12 kg orta yağlı kıyma
1 baş soğan
maydanoz
reyhan
salça
tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanı kuşbaşı doğrayıp, maydanoz, reyhan ve tuzla ovun Et, bulgur ve salçayı ilave edip, iyice yoğrun Cevizden biraz küçük parçalar koparıp, yuvarlak yapın, her iki tarafından parmağınızla bastırıp ortasını çukurlaştırın Bir tencereye tereyağ ve salça (ya da domates rendesi) koyup, biraz pişirdikten sonra sonra bir kase su ilave edin Su kaynadığında köfteleri alıp 2025 dakika pişirin, artan suyu bir kaba koyup süzün Servis yapacağınız zaman, bir kapta sakladığınız bu sudan biraz ilave edip, yeniden ısıtın
1 paket köftelik bulgur
12 kg orta yağlı kıyma
1 baş soğan
maydanoz
reyhan
salça
tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanı kuşbaşı doğrayıp, maydanoz, reyhan ve tuzla ovun Et, bulgur ve salçayı ilave edip, iyice yoğrun Cevizden biraz küçük parçalar koparıp, yuvarlak yapın, her iki tarafından parmağınızla bastırıp ortasını çukurlaştırın Bir tencereye tereyağ ve salça (ya da domates rendesi) koyup, biraz pişirdikten sonra sonra bir kase su ilave edin Su kaynadığında köfteleri alıp 2025 dakika pişirin, artan suyu bir kaba koyup süzün Servis yapacağınız zaman, bir kapta sakladığınız bu sudan biraz ilave edip, yeniden ısıtın