Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaşlar Harry Potter And Goblet Of Fire oynayanlar forbidden forest bölümünde 3 ayrı tur var ya en son tur yani triwizard shield'e geçmeden önceki turda turları geçmek için bişi alıyoz ya onu alamıom nasıl alcaz onu yardım lütfennnnnnnnnnn?????
Arkadaşlar Size Şimdi Bendeki Harry Potter Oyunlarını Sölicem Bende Olmayan Harry Potter Bilgisayar Oyunları Varsa Bana Söleyin Lütfen Bende Satın Alıyım Bekliyorum Arkadaşlar Lütfen Bilgi Verin Bana Şimdiden Teşekkür EderimLütfen Kilitlemeyin Açtığım KonuyuBilgilerini Bekliyorum Arkadaşların...
Arkadaşlar Harry Potter And The Goblet Of Fıre oyunun Ejderha bölümünde takıldımBir türlü altın alamıyorumHep gümüş veriyorSüpürgem hızlı gitse altın alıcam ama hızlı gitmiyorYardım edene +2000 ReP
arkadaslar harry potter goblet of fire ve harry potter prissonar of askaban oyunşarının cd keyleri lazım
internetten aradım bulamadım kötü kötü siteleri cıkıyo
kardesim icin + ReP wericem tum yazanlara
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Not: Bu hileyi yapmak için Notepad gibi bir text editör kullanmalısınız
1 Oyunun kurulu olduğu dizinde (\EA games\harry potter and the chamber of secrets\system) defuserini isimli dosyayı bulun ve yedeğini alın
2 Bu dosyayı Notepad ile açıp...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.