Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Kitap Tanıtım

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Kitap Tanıtım
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Harry Potter ve Vefat YadigarlarıKitap Tanıtım harry potter kitap sıralaması harry potter yerleştirme sıralaması serisi kitap sırası 1549310519 1549310519 harrypotterveolumyadigarlarikitaptanitim5c589a414dac6harrypotterveolumyadigarlarikitaptanitim5c589a414dac6 http:imageguardiancouksysimagesFilmPixgallery20040519hermione3 Harry Potter Serisinin Yedinci ve Son Kitabı (Harry Potter and the Deathly Hallows) Yapboz bu kitapla tamamlanıyor! 1997'de ilk kitabı, Harry Potter ve Felsefe Taşı yayımlandığından beri milyonlarca okuyucuyu peşinden sürükleyen Harry Potter dizisi bundan böyle sona eriyor Dizinin yedinci kitabı Harry Potter ve Vefat Yadigârları 9 Ekim'de okurlarla buluşuyor(Tanıtım Yazısından) Harry Potter ve Vefat Yadigârları (Harry Potter and the Deathly Hallows) J K Rowling'in yazdığı Harry Potter serisinin yedinci ve son kitabı İngilizce baskısı 21 Temmuz 2007 tarihinde yayınlandı Türkçe baskısı Inşa Kredi Yayınları kadar 9 Ekim 2007 saat 10:00'da piyasaya sürülecektir Amerikan basımının kitap kapağını yine Mary GrandPré hazırlamıştır İngiltere baskısında 608 sayfa, Amerikan baskısında 759 sayfadır Kitap birincil 24 saatte 11 milyon satmıştır Kitabın Türkçe adı ilk olarak Harry Potter ve Ölümcül Takdisolarak açıklandı, ancak kitabın piyasaya çıkması ve konusunun belirginlik kazanmasıyla birlikte bu ad Harry Potter ve Vefat Yadigarlarıolarak değiştirildi Basında Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Harry Potter serisinin son kitabı ''Harry Potter ve Ölümcül Takdis'' (Harry Potter and the Deathly Hallows), ABD'de satışa sunulduğu birincil 24 saat içinde 83 milyon satarak yeni bir rekora imza attı Scholastic Kitabevi'nin açıklamasında, JK Rowling'in yarattığı karakterin macera serisinin 7'nci ve son kitabının ABD'de yerel saatle cumartesi 0001'de satışa sunulduğu belirtildi Scholastic Kitapçı Satmak Bölümü Müdürü Lisa Holton, kitabın birincil 24 saatte 83 milyon adet satarak rekor kırdığını ve ABD'de satışa sunulmasından sonraki 24 saatte en fazla satan kitap olduğunu kaydetti Serinin 2005'in Haziran ayında satışa sunulan 6'ncı kitabı, ABD'de birincil 24 saatte 69 milyon adet satmıştı Harry Potter serisinin kitapları, dünya genelinde 64 dile çevrildi ve 325 milyondan fazla sattıcnntürk BBC News'ın yaptığı habere göre daha çıkalı bir ay gibi kısa bir süre olmasına karşın Vefat Yadigârları 45000 Harry Potter fanı ile yapılan ankette öteki Harry Potter kitapları aralarında birinci sıraya belirlenmiş bile!MSN Entertainment'ın yaptığı ankette ise atama tıpkı şu şekilde; 1 Vefat Yadigârları 2 Azkaban Tutsağı 3 Ateş Kadehi 4 Felsefe Taşı 5 Zümrüdüanka Yoldaşlığı 6 Melez Prens 7 Sırlar Odası  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt