Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Harry Potter: Wizards Unite'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

Harry Potter: Wizards Unite'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı
0
162

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
harry-potter-wizards-unite-in-yakinda-yayinlacagini-gosteren-tanitim-videosu-1557922816.jpg

Warner Bros Games, merakla beklenen Harry Potter: Wizards Unite oyunu için bir tanıtım medyası yayınladı. Görüntü, artırılmış gerçeklik odaklı oyunun nasıl oynanacağını ya da mekaniklerinin nasıl olacağını göstermiyor ama oyuncuların nasıl bir atmosfer ile karşılaşacaklarına dair ipuçları sunuyor.

11532edb7eff2c7474ab73038e5f49c503221cfd.jpeg

Hem Android hem de iOS platformu için yayınlanacak bir artırılmış gerçeklik oyunu olan Harry Potter: Wizards Unite, Niantic tarafından geliştiriliyor. Niantic’in bir devranların en tanınan mobil oyunlarından Pokemon Go’nun da geliştiricisi olduğunu düşünürsek kitleleri peşinden sürükleyen bir oyunla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

Metnin başında da belirttiğimiz üzere medya, oyunun nasıl oynandığını değil, sunacağı atmosferi gösteriyor. Bu nedenle bir oynanış medyasından çok bol efektli, muhtemelen abartılmış bir medya olduğunu söyleyebiliriz. Oyun ile ilgili en heyecanlandırıcı malumat, yayınlanma tarihinin sandığınızdan daha erken olması.

Similar threads

Artırılmış gerçeklik ile çevremizdeki dünyayı oyun alanının bir parçası haline getiren oyunlar Pokemon GO ile popülerlik kazandı dersek herhalde çok da yanlış olmaz. Pokemon GO’nun bir çılgınlık gibi yayılması, bu alanda iştahı kabartmıştı ve peşine benzer tarzda oyunlar geliştirilmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Son yıllarda moda olan meşhur markaların artırılmış gerçeklik oyunlarına son olarak Harry Potter: Wizards Unite eklendi. Oyunu, Pokemon Go ve Ingress’i de yapan Niantic ile Warner Bros’un Harry Potter serisiyle ilgilenen alt firması Portkey Games üretti. Oyun artık ABD’de Android ve iOS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Pokemon Go ile yakından tanıdığımız geliştirici şirket Niantic ile WB Games tarafından hazırlanan Harry Potter'ın artırılmış gerçeklik oyunun çıkış tarihi zahir oldu. Oyunseverlerin bu oyunu deneyimleyecekleri tarih 21 Haziran 2019 olarak belirlendi. Yapılan aktiflikle kapsamında oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Niantic’in son artırılmış gerçeklik tabanlı coğrafi lokasyon oyunu olan Harry Potter: Wizards Unite, büyük bir ilgiyle karşılandı. Tabii ki oyun bir Pokemon GO kadar heyecan yaratmadı ancak oluşan ilk ilgi, şirketi memnun etmeye yetti. Oyun, pek çok özelliği ile oyuncuları memnun etse de bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
18 Haziran tarihinde yayınlanan ve 2 gün içerisinde 300 binden fazla indirilen Harry Potter'ın yeni mobil oyunu Harry Potter: Wizards Unite, Pokemon Go benzeri bir oyun olmasıyla öne çıkıyor. Konum odaklı oynanan Wizards Unite, henüz çıkış yapmış olması sebebiyle de birçok hatayı bünyesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt