Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harry Styles Sözleri

Harry Styles Sözleri
0
235

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Harry Styles Söylediği Sözler

One Drection grubunun yakışıklı üyelerindne olan Harry Styles'in söylediği genç hayranalrının fazla ilgilendiği birbirinden garip sözlerini aşağı bulabilirsiniz

İns?nlar sizi kısk?nır ve h?y?llerinize ulaş?m?y?c?ğınızı söyleyerek korkutm?y? ç?lışır

Birisini korumayı fazla istiyorum ama benzer vakit da kendine bakabilen kızlardan hoşlanıyorum

Eğer bir kız arkadaşım olsaydı, onu ailem ile tanıştırıp her zaman beraber vakit geçmek güzel olurdu

Güven gittiğinde, ilişki biter

Ben prens gibi bir sevgili olabilirim Bunu çok istiyorum ayrıca romantiğimdir de

Gülmek herkese uygu ama kızlar gülümsediği vakit çok çekici oluyorlar

Yaş farkı fiilen önemli yok, yeter oysa o kız beni kendisine aşık edebilsin

Bir kıza Kilolu demeniz yalnızca birkaç saniye sürerAma o kız hiç birşey yemeyip ömür boyu aç kalmayı deneyebilir Bu yüzden bunu demeden önce düşünün

Harry Styles *