Harun kolçak 'illuminati' tarikatı üyesi mi? h 1HARUN KOLÇAK 'İLLUMİNATİ' TARİKATI ÜYESİ Mİ?h 1548626304 1548626304 harunkolcakilluminatitarikatiuyesimi5c4e29844956charunkolcakilluminatitarikatiuyesimi5c4e29844956c http:wwwaktifhabercomharunkolcakilluminatetarikatibeyaztvcanliyayinmagazin511114h h 2Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze programında seyircilerden gelen Illuminatisorusu, ünlü pop müziği sanatçısı Harun Kolçak'ı sinirlendirdihBeyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programı, pop müziğin dinç seslerinden Harun Kolçak ve beslenme uzmanı Yelda Kahvecioğlu'nu ağırladı Harun Kolçak programın ilerleyen dakikalarında izleyicilerden gelen soru aleyhinde ise fena patladı Kenan Erçetingöz, bir izleyicinin Harun Kolçak'ın boynunda yer alan kolyeyi merak ettiğini ve ne anlayış geldiğini sordu Kenan Erçetingöz sorunun içeriğini daha da açtı ve Harun Kolçak'a 'İlluminati' tarikatına üye misin' dedi Bu soru karşısında şaşıran Harun Kolçak, 'İlluminati hakkında konuşmak için önce Haçlı Seferleri'ne ve Hz Süleyman'ın tapınağında nelere rastlandığını araştırsınlar, sonradan karşıma İlluminati ile çıksınlar ' diye konuştu Harun Kolçak'ın tepkisi karşısında Kenan Erçetingöz 'Bu soruya neden bozuluyorsun, açıklarsın' karşılığını verdi BEN HADDİNİ HABERDAR OLAN BİR ADAMIM Haddini bilen ve bilmediği konuda susan bir adam olduğunu belirten Kolçak, ' Ansızın İlluminati denmez Önce sembolizmi çözeceksiniz Bu herşeyi görebilen rabbin gözüdür Ben bu kolyeyi 15 yıl önce Almanya'dan aldım Böylece bir temas ile ilgili haberim de yoktu Lütfen Haçlı Seferleri ve Hz Süleyman'ın tapınağında neler görmüşler ve Vatikan'a karşısında konuşma almışlar bunları öğrensinler sonradan bana İlluminati yakıştırması yapsınlar' dedi SÜPRÜNTÜ BİLGİYLE MAKSAT GÖSTERİLMEZ Anlamını bilmeden insanlara yapılan yakıştırmalara kızdığını bildiren Harun Kolçak, ' Bana İlluminati diyebilirler farketmez Bir insanın bilmediği bir konuda ve sürpüntü bilgiyle amaç göstermesi ve yargılaması benim hoşuma gitmiyor' diye konuştu Daha önce de buna aynı bir yakıştırmaların yapıldığı bildiren Harun Kolçak, tartışmaın sonunda kameralara İlluminati işareti yaptı id