Harun Kolçak Vazgeçilmez Şarkısının Sözleri Harun Kolçak Vazgeçilmez Şarkı Sözü Harun Kolçak Vazgeçilmez Şarkısının Sözleri Pop müziğin önemli ismlerinden Harun Kolçak'ın seslendirdiği Vazgeçilmez şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerharunkolcakvazgecilmezsarkisininsozleri5c57ac43772d3alt 1549249599 1549249599 harunkolcakvazgecilmezsarkisininsozleri5c57ac43a9eaeharunkolcakvazgecilmezsarkisininsozleri5c57ac43a9eaeharunkolcakvazgecilmezsarkisininsozleri5c57ac43a9eae Önce sen beni mi gördün yoksa ben seni mi Sorgulamaya hiç lüzum değil kader bu apaçık Sen kaçamadığım bir arzu ilk günden beri Duygularımı zincirleyen öbür biri Gönül sıralama hiç sarılmadım sana niye Utanır yanaklarım ellerin değdiğinde Vazgeçilmez aşk bir yerde bizi bulur Vakit bilmez mekan tanımaz elbet bul Aşk vazgeçmez korkulardan ikimizi de korur Önce sen beni mi gördün yahut ben seni mi Sorgulamaya hiç gerek değil kader bu apaçık Sen kaçamadığım bir tutku ilk günden beri Duygularımı zincirleyen bambaşka biri Gönül sipariş verme hiç sarılmadım sana niye Utanır yanaklarım ellerin değdiğinde Vazgeçilmez aşk bir yerde bizi bulur Süre bilmez mekan tanımaz elbet buluşturur Vazgeçilmez gizlensek de bizi bulur Aşk vazgeçmez korkulardan ikimizi de korur