Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum şarkı sozu

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum şarkı sozu
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum sozleri

aşk hergun yeniden doğar
sarar seven kalpleri
kor gibi icimde yanar
kul olur gecmişin izleri
aynı heyecan aynı bekleyiş
bir cocuk gibi umitleniş

ben yine aşka duştum, yine yanıyorum
her nefeste senleyim, aşık oluyorum
belki sonradan hayat yaşanmaz olacak
bin defa olsemde yeniden doğuyorum
aşk hergun yeniden doğar
sarar seven kalpleri
kor gibi icimde yanar
kul olur gecmişin izleri
aynı heyecan aynı bekleyiş
bir cocuk gibi umitleniş

Similar threads

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum Şarkısı, Yeniden Doğuyorum Şarkı Sozu Harun Kolcak, Yeniden Doğuyorum Şarkı Sozleri Aşk hergun yeniden doğar Sarar seven kalpleri Kor gibi icimde yanar Kul olur gecmişin izleri Aynı heyecan aynı bekleyiş Bir cocuk gibi umitleniş Ben yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Pis Yedili muzik oğretmeni Hurşit soylediği şarkı Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum aşk hergun yeniden doğar sarar seven kalpleri kor gibi icimde yanar kul olur gecmişin izleri aynı heyecan aynı bekleyiş bir cocuk gibi umitleniş ben yine aşka duştum, yine yanıyorum her nefeste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Harun Kolçak Baştan Doğuyorum Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Harun Kolçak Yeniden Doğuyorum şarkısının sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk sinemasının en manâlı isimlerinden biri olan Eşref Kolçak 'ın oğlu Harun Kolçak bildiğiniz gibi başarılı bir müzisyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İstemeseydi sevmezdi bu yurek seni, kabullenmeseydi yanmazdı kalbim deli gibi, gormeseydi gozlerim ağlamazdı deli deli, şimdi bıraktın sende gittin hayatımdan yalanlar gibi… Yureğimde acısı tarif edilemeyen bir yanık var, icinde kul olmuş sahte sevdan var, şimdi zindan olur geceler bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt