Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum Şarkı Sozu

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum Şarkı Sozu
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum Şarkısı,

Yeniden Doğuyorum Şarkı Sozu Harun Kolcak,

Yeniden Doğuyorum Şarkı Sozleri

Aşk hergun yeniden doğar
Sarar seven kalpleri
Kor gibi icimde yanar
Kul olur gecmişin izleri
Aynı heyecan aynı bekleyiş
Bir cocuk gibi umitleniş
Ben yine aşka duştum yine yanıyorum
Her nefeste senleyim aşık oluyorum
Belki sonradan hayat yaşanmaz olacak
Bin defa olsemde yeniden doğuyorum
Ben yine aşka duştum yine yanıyorum
Her nefeste senleyim aşık oluyorum
Belki sonradan hayat yaşanmaz olacak
Bin defa olsemde yeniden doğuyorum

Similar threads

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum sozleri aşk hergun yeniden doğar sarar seven kalpleri kor gibi icimde yanar kul olur gecmişin izleri aynı heyecan aynı bekleyiş bir cocuk gibi umitleniş ben yine aşka duştum, yine yanıyorum her nefeste senleyim, aşık oluyorum belki sonradan hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Pis Yedili muzik oğretmeni Hurşit soylediği şarkı Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum aşk hergun yeniden doğar sarar seven kalpleri kor gibi icimde yanar kul olur gecmişin izleri aynı heyecan aynı bekleyiş bir cocuk gibi umitleniş ben yine aşka duştum, yine yanıyorum her nefeste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Harun Kolçak Baştan Doğuyorum Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Harun Kolçak Yeniden Doğuyorum şarkısının sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk sinemasının en manâlı isimlerinden biri olan Eşref Kolçak 'ın oğlu Harun Kolçak bildiğiniz gibi başarılı bir müzisyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Harun Kolcak Kaybetmem Şarkı Sozleri Harun Kolcak Kaybetmem Şarkısının Sozu Karşılık beklemem kimseden boyle de yaşanıyor Hayat bazen hoyrat olsada nefes almaya değiyor Cok yalnız kaldım cokda ağladım Kimsesiz de kalınıyor hayat boyle sınıyor bizleri Sonunda buna değiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Harun Kolcak Vazgecilmez Şarkı Sozu Harun Kolcak Vazgecilmez Şarkısının Sozleri Once sen beni mi gordun yoksa ben seni mi Sorgulamaya hic gerek yok kader bu besbelli Sen kacamadığım bir tutku ilk gunden beri Duygularımı zincirleyen bambaşka biri Gonul koyma hic sarılmadım sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt