Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasan Dursun Anneciğim İlahi Sozu

Hasan Dursun Anneciğim İlahi Sozu
0
215

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hasan Dursun Anneciğim İlahi

Hasan Dursun Anneciğim İlahi Sozleri

Anneciğim, kimi zaman umutsuzca seni ararım

Issız colde serap misali hayalini yaşarım

Gozlerimde canlanır gulen gozlerin

Kulaklarımda cınlıyor sımsıcak sesin

Alışmak zor sensizliğe

Anne nerdesin, nerdesin anne

Anneciğim, giriyorsun kimi zaman duşlerime

Yuzun solgun, tedirginsin, sakın beni duşunme

Ektiğin tohumlar bir bir yeşerdi anne

Oğutlerin fidan oldu boy verdi anne

Mekanın cennet olsun rahat uyu anne

Rahat uyu anne, rahat uyu anne

Similar threads

Anneler İle İlgili İlahiler Anne İlahileri Abdurrahman Onul Annem Senden ayrı kalmak inan oyle zorki oyle Annem! dayanılmaz bu hasretin burnumda tutersin Annem! Annem Annem Annem Annem! Rabbim razı olsun senden Annem Annem Annem Annem! cennete gireersin Annem! Bir gun bile of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Hasan Dursun Anneciğim İlahi Hasan Dursun Anneciğim İlahi Sözleri Anneciğim, kimi zaman umutsuzca seni ararım Issız çölde serap misali hayalini yaşarım Gözlerimde canlanır gülen gözlerin Kulaklarımda çınlıyor sımsıcak sesin Alışmak baskı sensizliğe Anne nerdesin, nerdesin anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Anneler İle İlgili İlahiler Anne İlahileri Abdurrahman Önül Annem Senden farklı kalmak inan o kadar zorki o kadar Annem! dayanılmaz bu hasretin burnumda tütersin Annem! Annem Annem Annem Annem! Rabbim razı olsun senden Annem Annem Annem Annem! cennete gireersin Annem! Bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Anneler Gunu İle İlgili Şiirler Anneler gunune ozel şiirler arıyorsanız sayfamızda sevgili Annelerinize ozel şiirler bulabilirsinizTum Annelerin Anneler gunu kutlu olsun Annemin Eli Kolu Her zaman yanımdadır, Kucağında taşır, Hic bırakmamıştır beni, Benim canım annem Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt