Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasan Dursun Niye İlahi Sözü

Hasan Dursun Niye İlahi Sözü
0
183

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hasan Dursun Niye İlahi Sözleri

Hasan Dursun Niye İlahi

Hakk`a aşık oldun ise

Muhabbetle doldun ise

Samimi Olarak o`nu buldun ise

Geceleri uyku niye?

Muradına erdin ise

Hak rızasın verdi ise

Allah için verdin ise

Verdiğinde gözün niye?

Sönmüş ocak yaktın ise

Gönüllere aktın ise

Bir yoksula baktın ise

Başa kakan sözün niye?

Bir hastaya vardın ise

Hatırını sordun ise

Yarasını sardın ise

Kalbindeki keder niye?

Adalet yolunda olsun ise

Nurlarıyla dolsun ise

Rızasını buldun ise

Cennetinde gözün niye?

Seccadeye durdun ise

Hak kapısın vurdun ise

öbür dünya yurdun ise

Bu dünyada gözün niye *

Similar threads

Hasan Dursun Niye İlahi Sozleri Hasan Dursun Niye İlahi Hakk`a aşık oldun ise Muhabbetle doldun ise Candan o`nu buldun ise Geceleri uyku niye? Muradına erdin ise Hak rızasın verdi ise Allah icin verdin ise Verdiğinde gozun niye? Sonmuş ocak yaktın ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Hasan Dursun Anneciğim İlahi Hasan Dursun Anneciğim İlahi Sözleri Anneciğim, kimi zaman umutsuzca seni ararım Issız çölde serap misali hayalini yaşarım Gözlerimde canlanır gülen gözlerin Kulaklarımda çınlıyor sımsıcak sesin Alışmak baskı sensizliğe Anne nerdesin, nerdesin anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Hasan Dursun Nurlar Yağar Ravzasına İlahi Sözü Hasan Dursun Nurlar Yağar Ravzasına İlahi Sözleri Seni ister canım ya Rasulallah Bir sensin sultanım ya Habiballah Şefaat eyle bu asi mücrime Çoğaldı isyanım ya Habiballah Nurlar yağar ravzasına Ol kubbeyi hadrasına Yanıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Hasan Dursun O Kadar Bir Sevda fakat İlahi Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ancak İlahi Sözü Böylece bir sevda ancak yaktı kül etti Rasul`ün hasreti canıma yetti Bitire, bitire beni tüketti Canımın cananı ya Nebiyyallah Al beni yanında Ya Rasulallah Bas beni Bağrına Ya Habiballah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Hasan Dursun İsmi Nur Efendim İlahi Sözü Hasan Dursun İsmi Nur Efendim Ümmeti uğrana ne çileler çektin Neler neler fark etti bu mübarek yüregin Sana zulüm edenler gülmedi gülmeyecek Kıyamete değin Efendim İsmi Nur ismi gül efendim Güller sana feda olsun Efendim İsmi Nur ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt