Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasan Kaçan Cem Yılmaz hakkında bilinmeyen gerçeği açıkladı

Hasan Kaçan Cem Yılmaz hakkında bilinmeyen gerçeği açıkladı
0
159

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
hasan_kacan_cem_yilmaz_hakkinda_bilinmeyen_gercegi_acikladi_1580128005_2848.jpg

Oyuncu Hasan Kaçan, ünlü komedyen Cem Yılmaz için başlatılan 'Yazıklar olsun Cem Yılmaz' isimli linç kampanyası hakkında konuştu. Kaçan, Yılmaz'a haksızlık yapıldığını ve ünlü komedyenin güzel bir yardım bağışında bulunduğunu açıkladı.

Ünlü sanatçı Hasan Kaçan, ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında bir seri açıklamada bulundu. Kaçan, Yılmaz için başlatılan 'Yazıklar olsun Cem Yılmaz' etiketinin yanlış olduğunu ve komedyenin yeterli bir yardım bağışında bulunduğunu söyledi. Kaçan'ın açıklamaları Twitter'de ağır ilgi gördü.

HxHop_1580128234_0744.jpg

Kaçan açıklamasında, "Yazıklar olsun Cem Yılmaz" deniyor ya... Hakikat yapılmıyor. Ben de bildiğimi söyleyeyim. Adam yardımını yapmış. Hem de yeterli bir yardım. "Yardımı gözümüze mi sokuyorsun" demeyin diye sesini çıkarmıyor. Sahihe hakikat. Elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederiz. Bir insanın seveni çok olunca sitem edeni de çok olur. Cem Yılmaz'dan 'Geçmiş olsun' iletisi güzel olurdu. Lakin kendisi sessiz yardımı tercih etmiş. Neticede, bir ve birlikte olunması gereken günlerde ayrılık, gayrılık olmaz." sözlerine konum verdi.

R1jdE_1580128622_3253.jpg

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt