Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hasbunallahu Ve Nimel Vekil Arapca Ve Anlamı

Hasbunallahu Ve Nimel Vekil Arapca Ve Anlamı
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL
“Onlar (o mu’minler) oyle kimselerdir ki, halk kendilerine; ‘Duşmanınız olan insanlar size karşı ordu toplamışlar, onlardan korkun!’ dediklerinde,
bu soz onların imanlarını arttırdı ve Allah bize yeter, O ne guzel vekildir! dediler
(Ali İmran: 3173)

Buhari’nin Abdullah İbni Abbas (RA)’dan naklettiği bir rivayette gore:
“Ateşe atıldığı zaman İbrahim aleyhisselam’ın son sozu:
“ALLAH bana yeter, o ne guzel vekildir demek olmuştur
Bu sozu ilk soyleyen Hzİbrahim (AS) dır

Kul sıkıntılı anında, zorluklarla karşı karşıya kalıp cıkacak bir yol bulamadığında rabbine sığınır ve Hasbinallah ve Nimel Vekil der ve Allah'a havale ederse rabbim onu tum sıkıntılarından kurtarır ve feraha kavuşturur

Similar threads

Hasbinallah ve nimel vekil anlamı ve fazileti nelerdir? Hasbinallah ve nimel vekil Okunuşu Hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve ni'mel nasir Hasbinallah ve nimel vekil Anlamı: Allah Teala, bize yeter, O ne guzel vekildir Ne guzel Mevla ve ne guzel yardımcıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Hasbinallah Ve Nimel Vekil Anlamı Nedir Hasbinallah Ve Nimel Vekil ;Hasbiyallah Allah bana yetişir demektir Hasbiyallahu ve nimel vekil ise, Allah bana yetişir, O, guvenilip dayanılan ne guzel vekil, demektir Hasbunallahu ve nimel vekil ise, Allah bize yetişir, O, guvenilip dayanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
HASBUNALLAHU VE Nİ ’MEL TEMSILCI “Onlar (o mü ’minler) o kadar kimselerdir ancak, ahali kendilerine; ‘Düşmanınız olan halk müziği size karşı ordu toplamışlar, onlardan korkun! ’ dediklerinde, bu laf onların imanlarını arttırdı ve Allah bize yeter, O ne güzel vekildir! dediler (Âli İmrân...
Cevaplar
0
Görüntüleme
656
Hasbinallah Ve Nimel Vekil Arapca Duası ALLAH (tedbir almakta) yetersiz (aciz) davranmayı kınar Sen yapmak istediğin işin gereklerini yerine getir Buna rağmen o işi neticelendirmeye gucun yetmezse, şoyle de: Hasbiyallahu ve ni ’me ’lvekil ALLAH bana yeter O ne guzel vekildir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Hasbinallah ne demek, Hasbinallah Ve Nimel Vekil Anlamı, Hasbinallah Ve Nimel Vekil Anlamı Nedir Hasbinallah Ve Nimel Vekil ;Hasbiyallah Allah bana yetişir demektir Hasbiyallahu ve ni’mel vekil ise, Allah bana yetişir, O, guvenilip dayanılan ne guzel vekil, demektir Hasbunallahu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt