iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 su bardağı çekilmiş haşhaş
1 su bardağı bulgur
1 fincan yağ
Tuz
2 su bardağı su
Yapılışı:
Haşhaş fırında ısıtılır Taşta ezilir Suyunu ocağa konulur kaynayınca bulguru ve haşhaşı içine ilave edilir suyu çekince kızdırdığımız yağı üzerine gezdirilir ve 20 dk dinlendirilir ve servis yapılır
Afiyet olsun
1 su bardağı çekilmiş haşhaş
1 su bardağı bulgur
1 fincan yağ
Tuz
2 su bardağı su
Yapılışı:
Haşhaş fırında ısıtılır Taşta ezilir Suyunu ocağa konulur kaynayınca bulguru ve haşhaşı içine ilave edilir suyu çekince kızdırdığımız yağı üzerine gezdirilir ve 20 dk dinlendirilir ve servis yapılır
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.