Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hasret,özlem,yaşarken ölmek şayet ? Reel aşkmı

Hasret,özlem,yaşarken ölmek şayet ? Reel aşkmı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba bundan önce bir konu acmışdım lakın pek açık bir şey olmadı öncelikle herkesin deri aynı lakın yaşadığı farklı bu yuzden tavsiye vb almak ıdtıyorum her şeyı anlatıcam nedenmi her şey ? Caresizim artık öyle bir hal almışki neyse oku anlarsın 4 Sınıfta bir kız sevdim evvelden dilimden düşen bir sözdü 5 Sınıfda birincil defa kalbim böyle çarpıyordu faceden açıkladım seviyorum fln kızla konuşmuşluğum yokdur kıza fazla ısrar ettım lakın hiç çıkma teklifi etmedim hanı hayır derse korkusu nedenmı çünkü ben onu hiç öyle hayal etmedim kollarımda gözleri gözlerimde o gülüşü o bakışı böyle bir şey değil gurbet gözlüm şirin sözlüm hasretim onun gözlerüne neyse bir tiyatro yapılıyordu indik bir bakdım benım kar tanem diğer bir erkekle konusuyor nedir ne değildir örendım çıkıyormuş neyse çıkdık okuldan arkadaşından haber kazanç ö*** seni beklıyor servisin orda diye gittim dedimki kıskanmasın sevgilin tabı cocuğuz sevgilin kıskanmasın dedim oda değil o sen değil dedi tabı ben yok seven adam kıskanır bi defa neyse işde dedi seviyormusun bende hiç bir şey dıyemedım kızlarla konusamazdım o zamanlar diyecekdım o dikiz aynası dedımz servisin aynasında biizim servisci abı adı unuttum xd neyse güldü gördüm kora çaldı utandım kaçdım sonra 6 Elıf diye bır kız vardı onla birlikde yn yana camda duruyorduk geldı yarın doğum günüm dedi 14 ocak orada bana bakdı bana dedi bende utandım gittim sonra evini öğrendım arif kardeşimin sayesinde gidiyordum oradada babaannem oturuyordu aksam ezanında gidiyordum bike ile eve bir bakdı o sevdiğim kız derhal gakıp ediyim dedim kayıp oldu evlerinin önüne gittim 3 ekmek almışdı bana bakdı bende ona konusamadı gidip çıkdı yukarı cama çıkdı mutfağın baktı bana gitti pek bir sevindimki o gün aksam odamda kımse yokken oturdum ağladım açdım elımı allaha dua ettim allahım anlatamam size yanı cocukluk sevgisi ya neler çıkıyor içinden neyse 7 Sınıfda gitti kar tanem her gün onu hayal edıyordum dersde her dk o sadece o neyse okulun so günleri gelirdi benım kardeşlerim aha eray senınkı geldi derlerdi çok mutlu olurdum ama göstermezdim 8 Sinıfda bitmiş geldı ben gene bır şey yapamadım ona bakmakdan başka yanı gözleri yetiyordu uzakdanda olsa koruyordum öyle fırsat geçdı yanıma oturdu sordu orada kım oturuyor babaannem fln yanı bunlar yaşanmış şeyler hiç bitmesini istemezdım o gözleri çok özledi o gülüşü lise 1 olduk sankı yüzyıl geçdi ustunden çok özlüyoru drsler tabı 0 dı ast koymuyo bana bana deseler sen cennete gidicen o ceheneme tüm sevabımı verirdim ceheneme razıyım hanı defalarca dedım kendıe onun için ölürüm diye sözle bitmiyor lakın ölmek ölrsün bi tetiğe bakar lakın yaşamak sürünmek demek ben onun için yaşıyorum her gece kurduğu m düş o kadar hayaler değil çıplaı vb seven adam kuramaz zaten defalarca bir kızım olsun dedim adıda annesinin ismi sevdiğim kız yanı o o kız nasılmı geldi bende bilmiyoru hiç gecesini düşünmüyorum uzun lafın kısası ne yapmalıyım gidiyim yalvarım ağliyim anlatiyim kabul edermi etmezmı b dehşet hadi kabul etmesse ? BEN MELEĞİMİ HİÇ PEK DÜŞ EMEDİM o yüzden kbl etmese çoook koycak intihar sebebi bile olabılır 15 yaşındayım fakat yaşadıklarıma bakılı30 yaşındayım bunun haricinde yaşadıklarım neyse çook sevdimi söyleyin ne yapim ne desem yardım

858,477Konular
981,290Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt