Hasret sözleri hasretlik sözleri Benden çok uzaktan olsanda sana sarılıp dokunamamamda sana sesimi duyuramamamda kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ben kadar özlediğini biliyorum Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun gerisinde Ne vakit güne$ batsa bu son gecem diyorum Vazgeç yaLan dünyanın köhne saLtanatından Yeti$ir bunca keder bunca elem diyorum Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez açlık diyorum Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim Bu aksam yeniden sensizlik düştü içime,bu aksam gözlerin doğdu yüreğime,çekilmez oldu hasretin bedenime,ağladım anılara sessizce bu aksam vefat etmek istedim yine habersizce Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim! burgun bu ayrılık şarkisini kursuna dizeceğim, ve seni benden su anda uzaktan tutan kaderimi mahkemeye vereceğim! Denizlerde yakomoz senin güler yüzlü gözlerinmehtap,deniz,dalgalar birde şirin gözlerinfırtınalar kopsada benim çılgın gönlümde inan fakat ne yapsam yeniden seni özlerim Elimde denizden çaldığım bir midye var denize o kadar uzaktan ki senle ben gibi lakin aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin VAKIT GECMEZDI INAN SANA KAVUSMANIN UMUDU OLMASAYDI,CAN DAYANMAZDI INAN EGER HASRET DOYMUŞ MEKTULAR OLMASAYDI,HER GECE DUA ETTIM TANRIYA DUYSUN DIYE,SANA VERDIGIM SOZU TUTMAYA OMRUM YETSIN DIYE,OLUM GELIP ALMADAN ONCE SANA DONMEK BOYNUMUN BORCU,BOSUNA CEKILMEDI BUNCA ACI,DAYAN NE OLUR BIRAZCIK DAHA DAYAN,BU YALNIZ GECEN AKSAMLARI SANA,UNUTTURMAK BOYNUMUN BORCU SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA KI HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR KI: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI AĞLAMA DINMEZ OLDU SENINLE ELELE ZIYARET ETMEK SANA SARILIP YILDIZLARI SEYRETMEK GOZGOZE AGLAYIP GULMEK YASAMAK ISTEDIGIM SON ANLAR OLDU SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA AMA HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR OYSA: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI MATEM DINMEZ OLDU SENINLE ELELE ZIYARETE GITMEK SANA SARILIP YILDIZLARI SEYRETMEK GOZGOZE AGLAYIP GULMEK YASAMAK ISTEDIGIM SON ANLAR OLDU