Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hasretım

hasretım
0
151

Similar threads

HASRETIM Kahrolsun demeye hasretim bir defa bile, Sayısız lanetler olsun,zalimlerin üzerine Huseyin gazi sener *
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ben seni bitmiş sevdim BEN SENİ BAŞTAN SEVDİM Bırakıp gitme ardında beni, Gözlerimin renginde dur Kaçıncı solgun alışım gidişinin seferine Acındı içimde kalan, gizli sıcaklıgın Benim olmayan yollara vurdum kendimi, Yoklugun bile bahçe olmuşken içimde, Kaçkez sustum gezindigim o bahçe içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Oyle bir yerdeyim ki Rabbim, Beni kurtar bu yerden Elimi uzatsam tutan yok Sen uzat gönlüme ellerini Duyur Resulune hasretimi, öyle Hasretim ki Sizlere Rabbim Bir annenin çocuguna olan hasreti Kadar büyük hasretim size Bilirim ki merhametin de annenin çocuguna olan Merhametinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Muz Cumhuriyeti Bahtı kara,teni kara insanlar Tum cihan da ikinci sınıf yaşarlar Bir avuc beyaz derili somurur onları Aclıktan olen cocukların yoktur donları Guya her kabilenin ayrı bir devleti, Daima somurulmek; ortak kaderleri! Kral olmuşlar,Batı nın himayesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
beni aramana bile hasretim anılarımı biriktirip bankaya yatırdım, hemen melankolik faizini yiyorum afiyetle doçentlik tezimi verdim geçenlerde; konusu ''sensizlik ve yalnızlık'' üzerine o kadar bir beğendiler zalim hocalar saçları ne renkti diye sordular: hatırlamıyorum fakat, ne renkti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt