Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasta - Doktor Fıkraları komik

Hasta - Doktor Fıkraları komik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merenden çıkmak

Adam evinin merenlerinden çıkarken düşüp, bacağını dört yerinden kırmıştı Derhal hastaneye kaldırılmış, hekim bacağı boydan badana alçıya almış ve: Beyefendi bundan daha sonra daha itinalı olun, en azından alçınız çıkana dek merenlerden inmek çıkmak değil, demişti Üç ay sonra kırıklar kaynamış, alçı çıkarılmıştı
Adam giderken doktora: Hekim bey bundan böyle merenlerden inip çıkabilir miyim?diye sormuş, hekim da: Natürel, fakat yine de bir zaman daha titiz olmalısınız, demişti Adam doktorun bu cevabı üzerine keyifle bağırmış: Oh be şükürler olsun, üç aydır eve su borusundan tırmanarak girip çıkmaktan anam ağlamıştı

Gözlerim bozuk

Göz doktoru: Şu tablodaki harfleri okur musunuz? Cafer: Siz bana okur musunuz? Benim gözlerim bozuk da

Gelmedik zaten

(Ambulansta) Hekim beni nereye götürüyorsunuz? Morga Ama ben daha ölmedim ki?! Olsun biz de daha gelmedik zaten

Ancak düşürebildim

Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü; diğer taraftan fazla kötü haberi olduğunu söyler sonradan öncelikle hangisini söylememi istersinizdiye sorar Hasta öncelikle fena haberi duymak istediğini söyler Hekim hastaya Tahlillerinizi aldım ve ne yazık fakat 24 saat ömrünüz kaldıder Hasta yıkılmıştır Doktora sorar Daha fena haber ne olabilir ki?Doktor: dünden beri sizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim

Teyzesiyim

Çekici bir genç kadın, fazla çelimsiz bir bebeği doktora kontrole götürür Bebeğe bakan hekim: Bu çocuk iyi yiyecek almıyor, der ve kadına dönerek: Lütfen soyununuz, diye rica eder Soyunan kadının göğüslerini iyice denetçi doktor: Düşündüğüm gibiymiş bayander, sizin hiç sütünüz yokBayan: Bağlı olmaz hekim bey, der Ben çocuğun teyzesiyim

Hatalı but

Doktorun biri hastasının yanında kazanç ve konuşmaya başlar: Size bir iyi, bundan başka kötü haberim var Önce fena haberi söyleyeyim isterseniz Hmm, maalesef yanlış bacağınızı kesmişiz Fazla üzgünüz Lakin iyi habere sevineceksiniz! Öbür bacağınız iyileşiyor*

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt