elektronikci
FD Üye
İzmir'in Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, canlandırma odasına girilmesine müsaade verilmediği gerekçesiyle 3 hasta yakını, 4’ü bayan 9 güvenlik görevlisini darbetti. Vazifelilerden birinin burnu, birinin kaburgası kırılırken, biri de baş travması geçirdi.
Olay, dün akşam, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Geçirdiği trafik kazasının akabinde ambulansla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen K.N., hekimler tarafından resüsitasyon (kalp masajı/yeniden canlandırma) odasına alındı. K.N.’nin yakınları da bu sırada resüsitasyon odasına girmeye çalıştı.
Güvenlik vazifelilerinin resüsitasyon odasına girilmeyeceğini söylemesi üzerine arbede çıktı. 3 hasta yakını, 4’ü bayan 9 güvenlik görevlisini darbetti. Vazifelilerden birinin burnu, birinin kaburgası kırılırken, biri de baş travması geçirdi. 'Beyaz kod' verilmesiyle gelen polis takımları, 3 kişiyi gözaltına aldı. Darbedilen güvenlik görevlilerinden 5'inin, 1 gece hastanede müşahede altında kaldıktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.