Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hastalarım, öğretmenlerimdir

Hastalarım, öğretmenlerimdir
0
344

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
Kabızlık derler, hepsinin hikayesi farklı, kimisi hiç dışkılama ihtiyacı hissetmiyorum.

Bakıyorum, karnım şişiyor, geriliyor, rahatsız oluyorum; On güne bir tuvalete gidiyorum. Diğeri, ben günde 5-6 defa gidiyorum, dışkımda aslında yumuşak ama çıkartamıyorum.

Makatın ağzında tıkanıp kalıyor. Sanki makatımda devamlı top gibi bir şey gezdiriyorum gibi hissediyorum. Çıkartabilsem rahatlayacağım. Bazen parmak yardımı ile tuvaletimi yapabiliyorum. Diğeri doktor bey, dışkım taş gibi, parça parça, keçi pisliği gibi çıkartıyorum.

Kabızlık toplumda ne kadar yaygın...

Kaç hasta duydu acaba "KOLON GEÇİŞ ZAMANI ÖLÇÜMÜ"nü ? Kaç çeşit tıp var, kaç çeşit uzman... Bizi yetiştirenler ustalarımız, hocalarımız; olgunlaştıran ise hastalarımız.

Similar threads

-Doktor bey bende peklik var, -Kaç günde bir tuvalete çıkıyorsun? -Her gün çıkıyorum. -????!!!!!!!!! Nasıl kabızlık o zaman, -Doktor bey, günde 5-6 kere tuvalete gidiyorum, çok küçük bir parça kalem gibi ince büyük abdest yapıyorum. Gerisi gelmiyor. Ikınıyorum çıkmıyor. Tam boşalamadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kalın Bağırsak Kanseri diğer adı ile Kolorektal kanser (kolon ve rektum kanseri) dünyada ve ülkemizde önemli bir sağlık sorunudur. Batı toplumunda yapılan çalışmalarda kalın bağırsak kanseri gerek Amerika Birleşik Devletlerinde gerekse Avrupa’ da oldukça sık gözlenen ve de kansere bağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kolit Nedir? Kolit kalın bağırsağı etkileyen bir hastalıktır. Kalın bağırsakta iltihaplanma yaparak tahriş ve şişmeye neden olur ve ülser gibi yaralara yol açar. Sürekli kontrol altında tutulması gereken kolit yaşam kalitesini oldukça etkilemektedir. Kolit belirtileri nelerdir? Kilo kaybı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
1-Stres tipi idrar kaçırma: Stres idrar kaçırma aşağıdaki aktiviteler sırasında idrar kaçırma durumudur; Öksürme, hapşırma veya gülme, Koşma veya sıçrama gibi egzersizler,Alışveriş eşyaları gibi ağır yükleri kaldırma. Bu aktiviteler sırasında idrar torbası içindeki basınç artar ve idrar kaçırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
A'dan Z'ye hastalıklar Abse: İçi cerahat batmış şişliklere verilen isimdir Vücudun baştan başa ortaya çıkabilir Nedeni vücuda giren mikroplardır Adale romatizması: Başlıca, şiddetli soğuk algınlıklarından daha sonra görülen ve hareket etmenin zorlaşmasına neden olan bir değişiklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt