Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hastalarla İlgilenen Doktoru 'Ben Daha Acilim' Deyip Darp Etti!

Hastalarla İlgilenen Doktoru 'Ben Daha Acilim' Deyip Darp Etti!
0
74

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Ordu'da hastanenin acil servisinde bir hasta ile ilgilenen dokturu 'ben daha acilim' diyerek darp ettiği sav edilen G.G gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastaneden beyaz kod ihbarı gelmesi üzerine polis takımları sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. Hastaneye gelen Gökmen Hoş, teze göre bir öteki hastaya müdahale eden tabiplerden ‘ben daha acilim’ diyerek, önceliğin kendisine verilmesini istedi. 

Bu sırada Hoş ile hastanenin acil servisinde vazifeli pratisyen hekim  Yılmaz ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökmen Hoş, Yılmaz'ı darbetti. 

Beyaz kod ihbarı üzerine hastaneye gelen polis grupları, Gökmen Güzel’i gözaltına aldı. Ordu Vilayet Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Hoş, süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Gökmen Hoş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Similar threads

Esenler'de Afganistanlı iki kişi, mesken arkadaşlarını öldürdükleri argümanıyla tutuklandı. Bıçaklayarak ağır yaraladıkları İnayet A.'yı hastaneye bırakıp kaçan şüpheliler Varıs A. ile Mahmut A., cinayeti itiraf etti. Afgan asıllı İnayet A., 7 Nisan'da ağır yaralı olarak taksiyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
İstanbul'da çalıştıkları tekstil atölyesinde kavga eden çiftten erkek, eşini döverek öldürdü. Caninin, 'Dükkana gelin anneniz kötü durumda' diyerek haber vermesiyle gelen iki kızı, annelerini üstü çıplak, darp edilmiş halde yerde yatarken buldu. Kadın hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Bursa’da işinden çıkarak konuta gitmek üzere sokakta yürüyen 18 yaşındaki genç kıza öteki birine benzettiği için muşta ile saldıran Sedat A., "Pardon. Diğerine benzettim" diye söz verince isimli kontrol koşuluyla hür bırakıldı. Olaydan sonra Emniyet Müdürlüğü'nde sözü alınan ve 16 farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde özel bir tıp merkezinin acil servisinde misyonlu tabip Şeyhmus Baraj, sıra bekleme nedeniyle çıkan tartışma sonrası hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Gözaltına alınan 3 saldırgan çıkarıldıkları mahkemece özgür bırakıldı. Yaşanan olay sonrası hekim Şeyhmus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Olay 30 Mayıs’ta gece saatlerinde Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede meydana geldi. Hastanede bir müddettir başhekim olarak vazife yapan A.Ç., birebir hastanedeki meslektaşı bayan doktoru tecavüz ettiği öğrenildi. Savlar üzerine harekete geçen polis takımları, tabip A.Ç’yi savcılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt