Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hastalık ve sıkıntılar icin okunacak dua

Hastalık ve sıkıntılar icin okunacak dua
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hastalıklar ve sıkıntılar icin okunması tavsiye edilen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleKimki bir hastalığı yada ağrısı olduuunda aşağıdaki duayı okursa Allahın izniyle ağrıları ve hastalığı gecer şifa bulur Allahın izniyle

imageshastalikvesikintilaricinokunacakdua5adbe5166aea1

Hatalık icin şu duaların okunması tavsiye eidlmiştir;

45 gun sureyle her gun 1 FATİHA suresi,arkasından (422) kere Ya Şafi İsmi Şerifi okunur

Ve şoyle dua edilir Ya Rabbi! Sen şifa vericisinBu hastaya(bana) şifa verOnu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandırEy Allah’ım ! Oyle bir şifa ver ki bir daha acı ve uzuntu gormesin(gormeyeyim)

Bir miktar suya (yağmur suyu olursa daha iyi) (100) kere Ya Rahman 41 kere “Ya Şekur“, 21 kere “Ya Selam ve 786 defa Bismillahirrahmanirrahim okunur

Sonra Ya Rabbi Hazreti Muhammed salla ‘llahu aleyhi ve sellem ve ehli beyti Muhammed rıdvanallahi Teala aleyhim ve ecmain’in hurmetine beni(şu hastayı)butun dertlerinden halas eyle diye dua edilir ve su icilir

Cuma gunu Cum’a namazından once 200 defa Ya Allah denilip dua edilir

Similar threads

Hastalıklar ve sıkıntılar için okunması nasihat edilen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleKimki bir hastalığı yada ağrısı olduüunda aşağıdaki duayı okursa Allahın izniyle ağrıları ve hastalığı geçer şifa bulur Allahın izniyle Hatalık için şu duaların okunması tavsiye eidlmiştir; 45 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Hastalık icin okunacak dualar Hastalık icin okunması tavsiye edilen bir dua paylaşmak isityorum sizlerleİnanarak bu duayı okuduğunuzda Allahın izniyle Allah tum sıkıntılarınızı ve rahatsızlıklarınızı giderecektirAllahın Şafi isminin hurmetine şifa istemek ayrıca Şafi esmasınında cekilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Şifa İcin Okunacak Dualar Şifa Duaları Şifa icin aşağıdaki dualar okunmalıdır Peygamber Efendimiz (sav)'in Şifa Duası Hz Aise (ra)den rivayete gore RasUllah (sav kendilerine bir hasta getirildiginde soyle dua ederlerdi; Ezhibl bese Rabbinnasi esfi ve entessafi la sifae illa sifauke , sifaen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Hastanın şifa bulması icin okunacak dua Eshabı kiramın buyuklerinden Osman bin Huneyf bildiriyor: İyi olması icin dua istiyen bir amaya, abdest alıp, iki rekat namaz kılmasını, sonra “Allahumme inni es'eluke ve eteveccehu ileyke biNebiyyike Muhammedin Nebiyyirrahme, ya Muhammed inni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Guzelleşmek icin hangi dua okunur Gencleşmek icin hangi dua okunur Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sav) bir insana teveccuh buyurdu mu, o insanın maddimanevi ne hastalığı varsa şifa bulur, ne derdi varsa kaybolur giderdi Onun yonelişi şifa demekti, nazarı şifa demekti, sozleri şifa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt