Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

HAstalıklara İsyan Edenin Akıbeti::::(+22)

HAstalıklara İsyan Edenin Akıbeti::::(+22)
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam ey hastalıktan yere devrilip it gibi kıvranıp da ben doktora gitmem doktorluk işim yok deyip geberen üstüne kürekle toprak atılan anticamici salyalı balgamcık kardeşlerim
evet sizleri nuri leflef ayakkabı cilaları ile bulamak isterdim ama konu ül zilzilemde birden ziyayı görüp haşir olduğumu ve ibrahim müteferrikanın ürettiği para kasalarının içine dabi dabi mısır çerezi gibi çok değerli mefkureci bir hal ilen saklayıp muhafazaya erdirmiş olabilirim elbette

aslında tam olarak 3 ya da 8 yaşındaydım ve birden efradı ağyar olan bir nohutsal dabi dabi mısır çerezi beni o gunden bu yana ishal hal eylemiştir
tabiki benim bu salyaneli mesajlarımı dahi yazarken paçalarımın süspansiyon bazda kirlendiğini belirtip fötürüklü yellenmeme sahne olmuşturBu işte afacan popolu sercan ve kötlü göbekli ziyanın bir tatikimsi gaspıralı işidir
Şunu demek istiyorum ki bir hakikat tecellisi olarak
Pril ilen bulaşıklar pırıl pırıl

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt