Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hastalıkta okunması tavsiye edilen dua

Hastalıkta okunması tavsiye edilen dua
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hastalıkta okunacak dua

Rahatsızlık ve sıkıntılı anlarda okunması nasihat eidlen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerelBu duayı rahatsızlık derhal yada hasta kişilere okuyabilir Allahtan şifa isteyebilirsiniz

Hastalıkta okunacak dua

Allahümme rabbi ’nnâsi ezhibi ’lbe'se işfi Ente ’şşâfî Lâ şifâe illâ şifâüke Şifâen lâ yüğâdiru sekamen Allahümme işfi abdeke yenke ’ kir adüvven konut yemşî leke ilâ salatin

Hastalıkta okunacak duanın Türkçe Manası;

Allah ’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ama Sen ’sin! Sen ’den diğer şifâ verecek kimse yoktur! Allah ’ım! Şu kuluna şifa ver fakat, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı için namaz kılmak üzere yürüsün *

Similar threads

Peygamberimizin okuduğu Şifa Duaları Peygamberimizin okuduğu şifa ayetleri ve şifa duaları; Allahümme rabbi ’nnasi ezhibilbe ’se işfi Ente ’şşafî Lâ şifâe illâ şifâüke Şifaen la yüğadiru sekamen Allahümme işfi abdeke yenke ’ leke adüvven konut yemşî leke ilâ salatin Allah ’ım! Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Hastalıkta okunacak dua Hastalık ve sıkıntılı anlarda okunması tavsiye eidlen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerelBu duayı hastalık anında yada hasta kişilere okuyabilir Allahtan şifa isteyebilirsiniz Hastalıkta okunacak dua Allahumme rabbi’nnasi ezhibi’lbe'se işfi Ente’şşafi La...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hasta İçin Okunacak Dua Hasta olan kişilere dua okumak fazla sevaptır Peygamber efendimiz de hastalara şu duaları okurdu: Allahümme Rabbenâ Ezhibi'lbe'se, işfi, ente'şşâfi Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin Bu hastanın ızdırabını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Hasta İçin Okunacak Şifa Ayetleri Nelerdir Kura'nı Kerimde yer alan hastalıklara okunan şifa ayetlerinden bazıları şöyle Yahrucu mimbutûniha şarâbümmuhtelifün elvânühû fîhi şifâüllinnâsi inne fî zâlike leâyetellikavmiyyetefekkerûn Meali: Onların karınlarından değişik renklerde bir şerbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Ameliyata Giren Hasta İçin Okunacak Dualar Hastaya okunacak dualardan bir kaçını aşağı sizlerle paylaşıyorum bunun yanı sıra kendi öğrendiğim kadarıyla Ameliyata girecek olan hastaya neler okunur yazmaya çalışacağım Başta mükemmel biliyorum ben ameliyata gireceğim zaman annem ve ablam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
455
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt