Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hastanın İyileşmesi İcin okunacak Dua

Hastanın İyileşmesi İcin okunacak Dua
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hastanın İyileşmesi İcin okunacak Dualar

Bir hstanın iyileşmeis icin okunması tavsiye edilen dualar nelerdir?Hastalar icin okunacak şifa duaları şifa ayetleri hangileridirSayfamzıda hastalara okunması tavsiye edilen dualardan bazılarını bulabilirsiniz

Peygamber Efendimiz hasta bir kimseye nasıl dua ediyordu?

Peygamber Efendimiz hastalara şu ifadelerle dua ediyordu: Allahumme rabbe’nnas! Muzhibe’lbe’si işfi ente’şşafi la şafiye illa ente şifaen la yuğadiru sekamen Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez ‘Sen’ hic hastalık bırakmayacak bir şifa ver

Bu kısa duayı biz de kolayca ezberleyebilir, hasta yakınlarımız icin okuyabiliriz

Hasta olan bir kişi aşağıdaki İsmi Şerifi 120 kere okumaya devam ederse , Allah'u Teala'nın izniyle hastalığı gunden gune gecmeye başlayarak son bulacaktır Allahın izniyle

Ey Mubdi

Ey mahlukatı yoktan var eden ve hepsi yok olduktan sonra tekrar onları kudretiyle diriltecek olan !

Ayrıca hasta olan birinin iyileşmesi icin , bu İsmi Şerif hergun 13,000 ( on uc bin ) kere okunmak uzere toplam 7 gun o hastanın şifası niyetiyle okunursa , Alllah'u Teala'nın izniyle o hasta en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Similar threads

Hastanın İyileşmesi İçin okunacak Dualar Bir hstanın iyileşmeis için okunması nasihat edilen dualar nelerdir?Hastalar için okunacak şifa duaları şifa ayetleri hangileridirSayfamzıda hastalara okunması tavsiye edilen dualardan bazılarını bulabilirsiniz Peygamber Efendimiz hasta bir kimseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Hasta İcin Okunacak Şifa Ayetleri Nelerdir Kura'nı Kerimde yer alan hastalıklara okunan şifa ayetlerinden bazıları şoyle Yahrucu mimbutUniha şarabummuhtelifun elvanuhU fihi şifaullinnasi inne fi zalike leayetellikavmiyyetefekkerUn Meali: Onların karınlarından ceşitli renklerde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Hastalıkta okunacak dua Hastalık ve sıkıntılı anlarda okunması tavsiye eidlen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerelBu duayı hastalık anında yada hasta kişilere okuyabilir Allahtan şifa isteyebilirsiniz Hastalıkta okunacak dua Allahumme rabbi’nnasi ezhibi’lbe'se işfi Ente’şşafi La...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hastalık icin okunacak dualar Hastalık icin okunması tavsiye edilen bir dua paylaşmak isityorum sizlerleİnanarak bu duayı okuduğunuzda Allahın izniyle Allah tum sıkıntılarınızı ve rahatsızlıklarınızı giderecektirAllahın Şafi isminin hurmetine şifa istemek ayrıca Şafi esmasınında cekilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ameliyata Giren Hasta İcin Okunacak Dualar Hastaya okunacak dualardan bir kacını aşağıda sizlerle paylaşıyorum bunun yanı sıra kendi oğrendiğim kadarıyla Ameliyata girecek olan hastaya neler okunur yazmaya calışacağım Oncelikle cok iyi biliyorum ben ameliyata gireceğim zaman annem ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt