Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hastanın yanında hangi dualar okunmalı ?

Hastanın yanında hangi dualar okunmalı ?
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hastanın yanına hangi dualar okunmalı ? Selamlar Teyzem fazla hasta ve elimden birşey gelmiyor Ölümcül yok çok şükür fakat işte üzüntü ediyorum Benim sormak istediğim hastanın yanında hangi dualar okunmalı ?Bari böylece takviye etmiş olayımhastaninyanindahangidualarokunmali5c59e8a85f39aalt :( Frown :(  

Similar threads

Ölüm döşeğinde yatıp ağır bir hastalığa yakalanan kimsenin Allah'tan ümit ederek şifa bulması için okuyabileceğiniz en etkili şifa dualarını sizler için bir araya getirdik. Peygamber Efendimiz (SAV)'in hastalıklara karşı önerdiği dualar neler? Şifa salavatı nedir, nasıl yapılır? Hasta olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
297
Ölüm döşeğinde yatıp ağır bir hastalığa yakalanan kimsenin Allah'tan ümit ederek şifa bulması için okuyabileceğiniz en etkili şifa dualarını sizler için bir araya getirdik. Peygamber Efendimiz (SAV)'in hastalıklara karşı önerdiği dualar neler? Şifa salavatı nedir, nasıl yapılır? Hasta olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Alfabetik sırayla şifalı dualar şifalı dualar şifalı sureler uyuşma için dua dualar ve sureler alfabetik sıraya kadar arkadaşlar sizle nette bulduğum bir kaynağı payşamak istiyorum özel baskı: http:wwwsifamarketcomsifalidualarphpwwwsifamarketcomsifalidualarphp ALA SURESİNİNBir cuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Regaib kandili hangi gün? Bu kandilde oruç, dua,ibadetler,tesbihler nelerdir? Regaib Kandili 2019 7 Mart, Perşembe Regaib kandili, diğer kandillerin müjdecisi ve mübarek üç ayların da başlangıcıdır. Regaib kelimesi “Rağibet kelimesinin çoğulu olup, hayra talep, hayra arzu demektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt