Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hatay'da Ormanlık Alanda Yangın

Hoş geldin! yeumedısa tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hatay'da Ormanlık Alanda Yangın
0
49

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-2104ec0abbbc38145199aa7b3c9979234cc88637.jpg

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve iki noktada süren yangını denetim altına alma çalışmaları devam ediyor.

Konaklı Mahallesi'nde gece ormanlık alanda alevlerin yükseldiğini görenler durumu yetkililere bildirdi.

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesince bölgeye arazöz, su tankı ve işçi yönlendirildi.

Havada müdahale edilemiyor

Bu sırada, rüzgarında tesiriyle yangın farklı noktaya sıçradı. Sabahın birinci ışıklarıyla söndürme faaliyetlerine tartı veren takımlar, iki noktadaki yangını denetim altına almaya çalışıyor.

Öte yandan, şiddetli rüzgar nedeniyle yangına havadan müdahale edilemiyor.

Similar threads

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Armutalan mahallesindeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle başlayan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yangın bölgesinde 1 kişi yaşamını yitirdi. Sabahın birinci ışıklarıyla hava araçları da bölgede çalışmalara yine başladı. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Muğla’nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın şiddeti ile büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Marmaris'in Amazon Koyu'nda kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda, saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Türkiye'nin güney çizgisinde başlayan orman yangınları 6. gününde de devam ediyor. Gelen son bilgilere nazaran Antalya ile Muğla'daki yangınlarla çaba sürerken Isparta, Denizli ve Adana'dan da yeni yangın haberleri geldi. Tunceli'deki yangın ise denetim altına alındı.   Türkiye'de orman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Mersin'in Silifke ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın denetim altına alınmaya çalışılıyor. Yangın nedeniyle Mersin-Antalya kara yolu çift taraflı ulaşıma kapatıldı. Boğsak mevkisindeki birtakım kamp alanları tedbiren boşaltıldı. Bunun yanı sıra Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçelerindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Manavgat’ta evvelki gün dört noktada birden başlayan yangın ciğerleri dağlarken Marmaris de alevlere boğuldu. Türkiye’nin farklı bölgelerinde son üç gün içinde 13 vilayette 41 orman yangını, sabotaj kuşkusuna yol açtı. Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi, Siteler mevkisindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt