Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hatice Aslan'dan manevi kızı Ece Dizdar'a duygusal mesaj!

Hatice Aslan'dan manevi kızı Ece Dizdar'a duygusal mesaj!
0
129

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

17 Ağustos 1999 yılında İstanbul'da yaşanan büyük zelzele sonrası oyuncu Ece Dizdar'ın ailesi de vefa etti. O yıllarda Ece Dizdar'ı manevi kızı üzere sahiplenen Hatice Aslan sarsıntının yıl dönümünde fotoğraf paylaşarak duygusal bir bildiri paylaştı.

17 Ağustos 1999'daki zelzelenin akabinde Ece Dizdar'ı evlatlık alan Hatice Aslan, duygusal bir paylaşım yaptı. Dizdar ile bir fotoğrafını paylaşan Aslan, "Tam 20 yıl olmuş. Hepimizin bir yolculuğu var bu yeryüzünde.. O denli ya da bu türlü bitireceğiz bu yolculuğu.." tabirlerini kullandı.

etR4u_1566116328_2831.png

"YILLARCA BIR ARADA AĞLADIK"

Aslan, Ece Dizdar'ı nasıl evlatlık aldığını yıllar evvel verdiği bir röportajda bu laflarla anlatmıştı: "Ece Dizdar, gerçek annesi-babası ve tüm yakınlarını 17 Ağustos 1999'daki Gölcük sarsıntısında kaybetti. O da zelzele sırasında oradaymış. Ben Ece'yi evlatlık aldım. Bana geldiğinde 16 yaşındaydı. Kızım, yavrum o kadar berbattı ki, günlerce, aylarca, yıllarca birlikte ağladık. Onun üzüntüsü benim de üzüntüm oldu. Her şeyi bir arada atlattık"

G5zSj_1566116366_3998.png

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt