Hatice Aslan'ın evine hırsız girdi hatice aslan, evi, hırsız, evine hırsız girdi, resimleri, haberleri burada arkadaşlar Güzel ve başarılı oyuncu Hatica Aslan'nın evine hırsız girmiş Melek'lerim Çalınan bilgisayarımda fakat resimlerimi asla kullanmayın, anlıarım gittidiyen Hatica Aslan'a geçmiş olsun diliyor ve haberi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1548653098 1548653098 haticeaslaninevinehirsizgirdi5c4e922ee618ahaticeaslaninevinehirsizgirdi5c4e922ee618a haticeaslaninevinehirsizgirdi5c4e922ee618a Geçtiğimiz günlerde evine hırsız giren Hatice Aslan, çalınan bilgisayarındaki fotoğrafların kullanılmaması konusunda herkesi uyardı Anılarımı çaldılar Gelişen hırsızlık olayları beni de buldu Evine, özeline dokunulması psikolojik olarak insanı yeterince sarsan bir şart; bir de çalınan laptop ve iPad’deki fotoğraflarımın geri dönüşü değil Çünkü annebabam 86 yaşında, onlardan kalan hatıralar vardı Bilgisayarımdan herhangi bir fotoğrafı benden izinsiz yayınlayanları hırsızla işbirliği yapmış sayacağım Tedbir almakta gecikti Hırsızlık cezaları caydırıcı olmadığı için çocuk çocuk, ellerini kollarını sallayarak evlerimize giriyor, alın teriyle kazandığın birikimini alıp gitme cesaretini gösteriyor Evdeysen can güvenliğin de tehdit aşağıda keza Alarm, hırsızlık sigortası gibi önlemleri ne yazık oysa yeni aldım Sıhhat olsun diyorum