Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatice Ayrılık Şarkı Sozu

Hatice Ayrılık Şarkı Sozu
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hatice Ayrılık Şarkısı Sozleri

Ozledim; yakar beni hasretin
Bırakıp gittin gelmiyor haberin
Bilirsin beklerim yıllarca
Bıkmadan usanmadan saclarım ağarsa da
Gercek zor belki de imkansız
Ağlayan gozlerim sızlayan yureğim
Bekledim gelmedin gozbebeğim
Cok uzadı bu ayrılık
Canım bana da yazık
Hadi don gel evine
Belki cok guclu bir kadınım
Senin gozunde canım
Ama bir yanım yarım
Cok uzadı bu ayrılık
Canım bana da yazık
Hadi don gel evine
Belki cok guclu bir kadınım
Senin gozunde canım
Ama bir yanım yarım

Similar threads

Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkı Sozleri Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkısı Sozleri Ozledim yakar beni hasretin Bırakıp gittin gelmiyor haberin Bilirsin beklerim yıllarca Bıkmadan usanmadan saclarım ağarsada Gercek zor belkide imkansız Ağlayan gozlerim sızlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ayrılık Şarkı Sozu Ozledim yakar beni hasretin Bırakıp gittin, gelmiyor haberin Bilirsin beklerim yıllarca Bıkmadan, usanmadan saclarım ağarsada Gercek zor, belki de imkansız Ağlayan gozlerim, sızlayan yureğim Bekledim gelmedin, gozbebeğim Cok uzadı bu ayrılık Canım bana da yazık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Oğuzhan koc şarkı sozleri, Oğuzhan koc şarkıları, Oğuzhan koc şarkıları, Gul ki Sevgilim Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Duşundum Kalktiğimda Hicbiri Seni Hicbiri Beni Hicbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hic Acmadim caldi Durdu Aldirmadim Hicbişey Seni,seni Duşunmemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
imagesmusaftgulsahcekgitbebegimsarkisozu5adaefcb0e28b Bu şarkı sadece sevenler icin Seviyorum deyip sevmeyenler icin değil Sadece yurekten sevenler icin Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım yalnızım yalnızım Dondun gittin bir hoşcakal demeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt