Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkı Sozu

Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkı Sozu
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkı Sozleri

Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkısı Sozleri

Ozledim yakar beni hasretin

Bırakıp gittin gelmiyor haberin

Bilirsin beklerim yıllarca

Bıkmadan usanmadan saclarım ağarsada

Gercek zor belkide imkansız

Ağlayan gozlerim sızlayan yureğim

Bekledim gelmedin gozbebeğim

Cok uzadı bu ayrılık

Canım banada yazık

Hadi don gel evine

Belki cok guclu bir kadınım

Senin gozunde canım

Ama bir yanım yarım

Cok uzadı bu ayrılık

Canım banada yazık

Hadi don gel evine

Belki cok guclu bir kadınım

Senin gozunde canım

Ama bir yanım yarım

Similar threads

Hatice Ayrılık Şarkısı Sozleri Ozledim; yakar beni hasretin Bırakıp gittin gelmiyor haberin Bilirsin beklerim yıllarca Bıkmadan usanmadan saclarım ağarsa da Gercek zor belki de imkansız Ağlayan gozlerim sızlayan yureğim Bekledim gelmedin gozbebeğim Cok uzadı bu ayrılık Canım bana da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Ayrılık Şarkı Sozu Ozledim yakar beni hasretin Bırakıp gittin, gelmiyor haberin Bilirsin beklerim yıllarca Bıkmadan, usanmadan saclarım ağarsada Gercek zor, belki de imkansız Ağlayan gozlerim, sızlayan yureğim Bekledim gelmedin, gozbebeğim Cok uzadı bu ayrılık Canım bana da yazık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ozcan Deniz Bi' Duşun Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Bi' Duşun şarkısı sozu Bir insanın ustune bu kadar gelinmez ki Nedir bu sendeki bir şey olmaz duygusu Uzaktan oyle mi gorunuyorum gercekten Yanmaz bunun canı insan değil bu Benim de yaralanınca yanan bir canım var Ayrılık yaşayınca akan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Hatice Hadi Be Şarkı Sozleri Hadi Be Şarkı Sozu Hatice Hatice Hadi Be Şarkısının Sozleri Hatice Hadi Be ozlenecek neyin var hadi be sende merak edipte hic sordun mu soyle aşk kokan anılar silindi gitti vicdana bir sor sucluyuz ikimizde arayan sormayan senmisin beni mahkum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Soner Sarıkabadayı Rahat Rahat Soner Sarıkabadayı Rahat Rahat Şarkı Sozleri Senin yuzunden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime ruhuma eziyet olur Zaten butun acılar yeni Ciğnemeden yutar beni Yanıma yonume ozume sozume Turlu meziyet olur Belki gulumserim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt