Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatice Vah Vah Şarkısı Sozu

Hatice Vah Vah Şarkısı Sozu
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hatice Vah Vah Sozleri

Hatice Vah Vah şarkı sozu

Ne bi kat ne bi yat nede araba
değer vermem minnet etmem paraya pula
ne bi kat ne bi yat nede araba
zenğin olsun gonlu yetenli bana
Dur bakalım bi doldu miyadı
ne bana ne sana sahip cıkmadı
onuruna gururuna yenilen adam
ayrılık uykusundayım seni duyamam
Hadi oradan
beni kafesindeki kuş zannettin
bir ihanet aşkı mahvetti
beni kafesindeki kuş zannettin
bir ihanet aşkı mahvetti
capkınlık yapmak maharetmi
kendinden utan
Onuruna gururuna yenilen adam
onuruna gururuna yenilen adam

Similar threads

Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Etkileyici en guzel gizemli Sozler Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazEğer bir gun ağLaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Karagöz ve Hacivat oyunu Karagöz ve Hacivat Mandıra oyunu Nâreke zırıltısı ve tef velvelesi ile numaradan kaldırıldıktan sonra Hacıvat semai söyleyerek gelir Sana dil vereli câna aman Semai bittikten sonradan Hacıvat perde gazelini okur, perde gazeli bittikten sonra devamla; Hacıvat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
981,936Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt