Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatim Organizasyonu Yapılmıyacakmı ???

Hatim Organizasyonu Yapılmıyacakmı ???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamunaleyküm herkeseBiliyorsunuz Razaman ayı yaklastı artık cok az gün kaldıgecen sene frmtrde bu bölümde hatim organizasyonu yapılmıstı ama baktıgıma göre hala bi organize kurulmamıseger yetkili kişiler yapacaklarsa ltfen organizasyon baslasın cok sevap kazanırızlütfen bu konuyu bi kac gün içinde halledelim

Similar threads

Merhaba Arkadaslar Insallah bana yardimci olursunuz Kendimi tanitiyim size Ben Almanyada yasiyorum, 24 yasindayim Sigara Icki ve baska seyler kullanmiyorum Elhamdülillah müslümanim ve Kurani Hatim ettim Bos zamanlarimda Kurani okuyorum 5 vakit Namaz kilamiyorum ama Bos zamanlarimda kiliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Oruç nedir? Oruç, ikinci fecirden (imsak vakti) başlayarak güneşin batışına kadar yemekten, içmekten ve cinsî ilişkiden kendini alıkoymak demektir Ramazan orucu, Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) Medine'ye hicretinden bir buçuk sene sonra Şaban ayının onuncu günü farz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Moderatör; toplantıların, panellerin esas patronu, yöneticisidir. Düzenlenen her organizasyon, şirketler için çok önemlidir ve organizasyonun başarısı da moderatörlere bağlıdır. Moderatör ile toplantının başarısı arasında doğrusal orantı vardır. Bir açık oturum, panel veya toplantının...
Cevaplar
1
Görüntüleme
136
Arkadaşlar öncelikle merhaba,ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorumHazırlıkta okurken bi kızla karşılaştım geçen sene Hoşlandım açıkcası Bi kaç konuşmamizdan sonradan numarasını aldım Neyse konuşmaya başladık Yeri geldi saatlerce konuştuk sabaha dek konuştuğumuz oldu ben aslında sevmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
sonbahar gelinlerine tavsiyeler yüzük tepsisi süsleme nişan tepsisi süsleme söz laf süslemesi çikolata Düğün mevsimi olarak yaz ayları daha fazla seçim edilse de, sonbaharda evlenenlerin sayısı hiç de eksik değil İşte sonbahar gelinleri için tavsiyeler… Gelin edinmek her genç kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt