Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hatim Ve Mevlütten Sonra Okunan Güzel Bir Dua

Hatim Ve Mevlütten Sonra Okunan Güzel Bir Dua
0
184

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
hatim duası
mevlütten daha sonra okunan dua
Hatim Ve Mevlütten Sonradan Okunabilecek Türkçe Dua
Türkçe hatim ve mevlüt duası

Bismillahirrahmanirahim

Cezü anna Muhammeden Sallü Aleyhi ve Selleme ma hüve ehlüh

Ey göklerin ve yerin yegane sahibi olan yüce Allah!
Sayılı nefeslerin tükeneceğine, her şeyin sana döneceğine inanıyor,
huzuruna mümin geldik, mümin ölmek istiyoruz Bu lütfü bizden
esirgeme Yarabbi

6666 ayet hürmetine, okunan Yasin ’ler hürmetine, okunan Tebareke suresi hürmetine, okunan Aşrı şerifler hürmetine, getirilen tekbirler hürmetine, esteizubillah fetekabbeleha rabbüha bikabülün hasenin sırrına mashar eyle Yarabbi

Evvela kişisel olarak hülasayı mevcudat, Sultanül Enbiya, Habibi Hüda, HzMuhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve selem Efendimiz Hazretleri ’nin ruhu şeriflerine hediye eyledik, vasıl eyle Yarabbi,

Tüm Enbiyaullahında ruhlarına armağan eyledik vasıl eyle Yarabbi
Hz Hatice(ranh),Hz Fatıma(ranh),Hz Aişe (ranh)annelerimizin tüm pak zevcelerinin ,evlatlarının ,Ehli Beytin
Hülafayi, Raşidin, Ashabı Kiram ve ondan sonra gelen cihari yar ’i güzinefendilerimizin Hz Ebubekri Sıddık (ra),HzÖmerül Faruk(ra), HzOsman bin Affan(ra), HzAli Kerremallahı veche efendimizin, Hz Hasan (ra)ve Hz Hüseyin(ra) Efendilerimizin,Gavsül azam pir Abdülkadiri Geylani hzlerinin ,Veysel Karani, pir Muhammed Bahaattin Nakşibendi hzlerininde ruhlarına armağan eyledik vasıl eyle Yarabbi,

Cümle enbiya, evliya, eren, şehidşüheda, Fatih Sultan Mehmet hazretlerinin, Eyyüb Sultan hazretlerinin isimleri saymakla bitmeyen eren ve evliyanın da ruhlarına armağan eyledik, kabul eyle Yarabbi
Mağrib ’den Maşrik ’e kadar ehli iman ile, gelmiş göçmüş, kimi kimsesi kalmamış, isimleri unutulmuş, nesilleri kesik, kabirleri yer ile yeksan olmuş, “Bize de bir Fatiha yok mu ? diyenlerin cümlesinin de ruhlarına hediye eyledik, kabul eyle Yarabbi Hepsinin kabirlerini nur, makamlarını cennet, taksiratlarını affeyle Yarabbi

Bizleri ve BU DUAYI OKUYAN cümle kardeşlerimizin dünyadan ahirete göç etmiş mevtalarını, hısım akrabayı, talukatlarını, selamlama alıp selam verdiklerini, üstünde zerre dek hakkı bulunanları da, bu okunan Hatmi şeriften , yasin ve Amme surelerinden cümlesini hissedar eyle Yarabbi Cümlesinin kabirlerini nur, makamlarını cennet, taksiratlarını affeyle, kabirlerini cennet bahçesinden bir bahçe eyle Yarabbi

Cümlemize defalarca böylece Kur ’lahzaı Azimü Şöhret ’ı okuyup okutmak nasip eyle Yarabbi Hanelerinde sıkıntıları olanlar varsa deffi ref eyle, tekrar tekrar hanelerimize bolluk, bereket mutluluk nasip eyle YarabbiHatmi şerifi başlatan ne niyyet üzere okuttuysa, bizde o niyyet üzere okuduk, dileğimizi kabul eyle, tekrarını nasip eyle Yarabbi

Kıymetli muhterem cemaatimizin her bir adımına biner sevap eyle, dünyadan ahirete ne değin ölmüşlerimiz varsa, başlıca, baba, evlat, kardeş, hısım, akraba, selamlama alıp selam verdiklerimiz, “Bizleri bu duadan unutma! diyen din kardeşlerimizin de bilcümle ölmüşlerimizin ruhlarını şad eyle Yarabbi

Bizler de onlar gibi olduğumuz süre arkamızdan kur ’lahza ’larla, hatimlerle, tevhidlerle hatırlanmamızı cümlemize nasip eyle Yarabbi
Bu kur ’lahza ’ı elden ele, dilden dile kainata ulaştıran muhterem büyüklerimizi, hocalarımızı,ilim yolunda uğraşan din kardeşlerimizi, iki cihanda aziz eyle Yarabbi

Bir gün Azrail Aleyhisselam kapımızı çalıp “Canını almaya geldim hazırmısın ? dediği vakit sağımızda Hazreti Kur ’an, göğsümüzde Onurlu bir iman, solumuzda eren, evliya, karşımızda Peygamber Efendimiz hazretlerinin nur cemalini görerek, dillerimiz “Allah Allah Allah, Lailahe İllallah, Muhammeden Resulullah, eşhedü en lailahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve resuluh diyerek, cümlemize çene kapatmak nasip eyle Yarabbi Şu an ve şu dakika Azrail Aleyhisselam ’la karşılaşan, canını teslim edemeyen, bu dünyaya gözlerini kaparken ecel terleri döken din kardeşlerimize de destek eyle Yarabbi *

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt