Hatira Defterİne Yazilanlar!!! rabia: sevgili arkadaşım birbirimizi tanıyalı 4 ay oldu mu oldu galiba neyse boşver ben seni çok sevdimumarım sende beni sevmişsindir sevmesende sorun değil zaten 4 ay oldu ve sen gidiyosun neyse bana bu kalbin dek temiz sayfayı ayırdıpın için tşk ederim selin: canım kankim seni fazla seviyorum doğrusu çok seviyorum herkesten fazla seviyorum tüm sevgililerimde dahilumarım bu hatıra defterinde kalmaz dostluğumuz bundan sonrada görüşürüz lakin benim arayabileceğimi sanmıyorum biliyosun hep kontör sıkıntısı çekiyorumgörüşürüz tatlım tuba: canım arkadaşım bu sayfayı ayırdığın için teşekkürler galiba birde kalbin değin pak deniliyordu her neyseseni tanıdığım günden bu yanlamasına hakkındaki fikrim mükemmel ve hoş bir kız olduğun oldu lakin suratına kapacı pudra sürdüğünü farketmediğimi sanma her neyse canım görüşmek üzere kendine dikkat et öptüm ünal: sevgili arkadaşım seni fazla özleyeceğim gittiğin için şahane üzgünümseninle geçirdiğimiz günler aklımdan çıkmaz hele beraber kopya çekmelerimizi nasıl unutabilirim onlar adına çok üzgünüm yeni bir kabahat ortağı bulmak zorundayım allah kahretsinkopya hayatında başarılar kendine iyi bak rıdvan: sen benim 8sınıftan bu yandan arkadaşımsın nasıl olursa olsun iki yıl oluyorçok iyi bir kızdın sıkıldım kusura bakma daha fazla yazamıyacağımkendine iyi bak mehmet: saygılı arkadaşım bu sayfa için tşkleryeni tanıştık ama ayrılıyoruz huylarını o kadar bilmiyorum fakat sana tavsiyem yeteneklerini keşfet bu nedenle başarılı olursun mesela ben yeteneklerim bir uçtan bir uca bilim adamı olmayı düşünüyorum umarım sende benim kadar başarılı olursunyine görüşürüz türkçe öğretmeni: sevgili öğrencim hayatında başarılar ve mutluluklar seninle olsun birde herşeyi sorma alışkanlığından vazgeçersen iyi olur fizik öğretmeni: sevgili kızım bu sayfa için tşk ederimsana tavsiyem fiziğin yalnızca karoser güzelliğinden ibaret olmadığı işlenmiş mı hoş kızım kendine uyarı et