Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatıran Oldu - Gulben Ergen..

Hatıran Oldu - Gulben Ergen..
0
213

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Coktandır dargınım mutlu bir gune
Bu ayrılık beni canımdan vurdu
Delice yaşanan bu aşktan geriye
Oynanmış duygular hatıran oldu
Hatıran oldu, hatıran oldu
Giderken sevgini bırakıp gittin
Kolumu, kanadımı sen kırıp gittin
Aşk diye dertleri armağan ettin
Gozumdeki bu yaşlar hatıran oldu

Duşlerime perde cekmek istedim
Yureğimden seni silmek istedim
Bir turlu sevginle baş edemedim
Aşk diye dertleri armağan ettin

Similar threads

2019 Dertli Sozler kısa uzuntulu dertli mesajlar 2019 Yaşamak Dert cekmekse cekerim en ağırını, seni sevmek dert vericekse dertlere alıştı bu kalp sadece sana sevdalı Derdim kimseye Değil Sadece Kendime, Ağlıyorum Dertlerimle her gece, Ne olur Cek beni Sevgi Dolu Yureğine Dertleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İstemeseydi sevmezdi bu yurek seni, kabullenmeseydi yanmazdı kalbim deli gibi, gormeseydi gozlerim ağlamazdı deli deli, şimdi bıraktın sende gittin hayatımdan yalanlar gibi… Yureğimde acısı tarif edilemeyen bir yanık var, icinde kul olmuş sahte sevdan var, şimdi zindan olur geceler bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
*Curudu kalbim sayende atmaz oldu hissedemiyorum bedenimde zehirledin yalan sevginle şimdi ağlıyorum seni duşundukce *Zehirli bir yıLan gibisin yaklaşma bana uzak dur sevgimden, ben kendi icimde yaşar kendi icimde bitiririm sevgimi sen bak yeni dalgalarına *Gecmi başladık erkenmi yaşadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
En güzel zehir sözler mesajlar Zehir Mesajlar Kısa Zehir Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda misafirlerimizden birinin ricası üstüne sizlerlede kısa ve hoş zehir sözleri zehir mesajları paylaşmak istedik 1549103996 1549103996...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri PEYGAMBER Sen, fikir kadar guzel; Ve tek, birden daha tek! Itrını suzmuş ezel; Bal sensin, varlık petek Sensin olume hisar; Bakisi hep inkisar Sar bizi, cepecevre sar, Rahmet ruzgarı etek! Necip Fazıl Kısakurek “Yağmur; seni bekleyen bir taş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
982,158Mesajlar
30,098Kullanıcılar
turker03Son üye
Üst Alt