Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hatırla Ey Peri Şarkı Sozu

Hatırla Ey Peri Şarkı Sozu
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hatırla Ey Peri Şarkısının Sozleri

Hatırla ey peri
O mesut geceyi
Camların altında verdiğin buseyi
Beni mesut ettin sende olasın

Aşkımı inkar edersen allah'tan bulasın
Bana sen oğrettin aşkı sevgiyi
Ne cabuk unuttun beni hercai
Beni mesut ettin sende olasın

Aşkımı inkar edersen allah'tan bulasın

Similar threads

Hatırla Sevgili şarkısının notaları Hatırla Sevgili notası imageshatirlasevgiliflutnotalari5adaa52201900 Hatırla sevgili O mesut geceyi Camların altında Verdiğin buseyi Beni mecnun ettin Sende olasın Aşkını inkar edersen ALLAHtan bulasın Bana sen oğrettin (Bu) aşkı sevdayı Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Hatırla sevgili melodika La do mi re do miLa do re do siSi do re do si do re faMi si do re do si la Hatırla Sevgili Hatırla sevgili O mesut geceyi Camların altında Verdiğin buseyi Beni mecnun ettin Sende olasın Aşkını inkar edersen ALLAHtan bulasın Bana sen oğrettin (Bu) aşkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
HatırLa SevgiLim (akor) hatırla sevgilim akor hatırla sevgili akor sevgili akorları ritim ritim Dm A7 Hatirla sevgilim, o mes'ut geceyi, Gm Bb A7 Dm Çamlarin altinda verdigin buseyi A7 Dm Gm Dm Beni mecnun ettin, sen de olasin, Gm Dm A7 Dm Askimi inkâr edersen Allah'tan bulasin Dm A7 Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
sezen aksu unuttun mu beni şarkı sozleri sezen aksu unuttun mu beni şarkı soz sezen aksu unuttun mu beni şarkısı sozleri unuttun mu beni sezen aksu sozleri unuttun mu beni sezen şarkı sozu Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi Hic duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Mesut tat Yalnızlık Sandalı sozleri Mesut Tat Yalnızlık Sandalı şarkısının sozu Bir fidan atılda bak yine hayata deli dolu duşleri var Gidip al hayale kapılma bir ruya bu takılma bulursun kendini Atılmış bir tarafa yaş bu oğutler kulakta kalmadı yine Bildi kendini hor gordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt