Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hatırla sevgili-Atv

Hatırla sevgili-Atv
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yapım: atv
Proje Tasarım: Tomris Giritlioğlu
Oyuncular: Beren Saat, Cansel Elçin
Adnan Menderes'in hayatından ve dönemin siyasi ortamından kesitlerle başlayan, 68 kuşağı ve şimdide 70 yılların karışık türkiye gercegini anlatan güya belgeseldrama türünden bir dizi bunun yanısıra dizide bir çokta aşk hikayesi var

Cuma akşamları 22:30 da ATV ekranlarında yayınlanan dizinin bir çok tiryakisi var hatta dizi için bir çok fan sitesi bile açıldı ve katılım çok pozitif

Dizi müzikleri ise satış listelerinde defalarca üst tepelerde

Dizinin son bölümden bir seçme parça:
YAŞAR: Bos ver, yalnızlığın çaresi yok Bak ne diyor şair yalnızlık, sigara külü değin yalnızlık ve toprağın rüyaya yılan gibi girişiBu Mona Roza'dan Sezai Karakoç'tan Sana vermiştim Tufan bu şiiri ezberlemeden seni bekleyen dişi kurdu ikna edemezsin Ben çok eskiden peri padişahının mavi gözlü güzel kızınaa bu şiiri okumuştum Sonra belki bir diğer Karakoc'tan, Abdurrahim Karakoc'tan yalnızlığı dinlemelisin böylece bir yalnızlık ki, bir mumun ardında bekleyen rüzgar ışıksız ruhumu sallar da durur Neyse sen Cemil Meriç okumaya devam et Doğru adamı bulmuşsun İnsani önce çarpar sendeletir, tokatlar kendine getirir Sonradan böyle yapayalnız bırakır Ne yapsam, ben de kitaplara mi sığınsam? Neyse, ben en iyisi gidip yatayım Bir an önce uyuyayım Uyusam iyi gelir, unuturum ola ki Yaşar *

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt